Prima supradoză de droguri a lui Marilyn Monroe. Era să moară cu șase ani înainte!

Cu șase ani înainte ca trupul neînsuflețit al regretatei actrițe a fost găsit în casa ei din Brentwood, în 1962, legendara blondină era cât pe ce să moară în circumstanțe și mai sinistre.

Marilyn Monroe 60 (7) jpg

În noua biografie a polițistului devenit detectiv, Fred Otah, este povestit acest incident, care confirmă bănuiala tuturor – că Marilyn Monroe avea o problemă cu drogurile. „Marilyn a dispărut!”, a anunțat cineva la 20th Century Fox când actrița de-abia își renegociase contractul și se pregătea să înceapă filmările pentru „Bus Stop”.

Nimeni n-o mai văzuse pe Monroe în ultimele 24 de ore, nici măcar viitorul ei soț, Arthur Miller, care își făcea mari griji în privința ei. La acea vreme, vedeta suferea de anxietate acută și făcea adesea crize înainte de-a se da drumul camerelor de filmat. Filmările erau deja întârziate, pentru că actrița fusese internată în spital pentru „epuizare” până atunci, și fiecare zi costa studioul de cinematografie câte 40.00 de dolari. Drept urmare, Marilyn Monroe era cătată cu disperare.

S-a ajuns astfel la un infractor care avea legături cu actrița. Acesta era un traficant de droguri și un dependent de heroină, care a fost descoprit de detectivul Barney Ruditsky în încercarea de-a o găsi pe vedetă.

Acesta a ajuns la un hotel, unde avea informații că s-ar fi cazat Marilyn. A bătut la ușă și i-a deschis chiar acel traficant de heroină despre care aflase studioul cinematografic. Monroe era întinsă pe pat dezbrăcată și nu mișca un deget. Stătea în poziția fătului, iar, lângă ea, existau seringi cu ace și droguri răspândite prin toată camera.

Mai avea puls, spre ușurarea tuturor. Detectivul n-a chemat Salvarea, pentru a nu se face tam-tam de pe urma stării în care se afla actrița. Marilyn și-a revenit, în mare discreție, în incinta unei clinici medicale private din Hollywood și a revenit pe platourile de filmare după câteva zile.

Când presa a întrebat despre absența ei, producătorii au declarat că vedeta a mai avut nevoie de câteva zile de odihnă, din cauza oboselii crunte. Filmul „Bus Stop” a fost lansat în august 1956 și actrița principală a primit unele dintre cele mai mari laude din carieră.  

„În sfârșit, Marilyn Monroe și-a dovedit valoarea ca actriță!”, a scris criticul de film Bosley Crowther. Și asta după ce trecuse printr-o supradoză de heroină! Prima din viața ei. Alta pare că i-a fost fatală câțiva ani mai târziu.



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg