Avertismentul primit de Prinţesa Diana de la Grace Kelly. Ce au discutat prinţesele în toaleta de la Palatul Buckingham?

1 printese jpg jpeg

Pe 18 aprilie 1956, actriţa Grace Kelly şi-a unit destinul de cel al Prinţului Rainier al III-lea de Monaco. Cei doi s-au cunoscut în timp ce starul de cinema se afla pe platourile de filmare, după care au corespondat prin scrisori până la următoarea lor întâlnire. La scurt timp, a fost făcut anunţul logodnei lor, pentru care apoi toată lumea să urmărească “Nunta secolului”, care a avut loc între una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood şi un prinţ în carne şi oase.

Frumoasa vedetă a fost nevoită să renunţe la cariera sa actoricească pentru a se concentra doar pe atribuţiile ei regale, ca Prinţesă de Monaco. În ciuda faptului că era deja cunoscută lumii întregi, datorită meseriei pe care o practica, Grace s-a trezit într-o situaţie inedită pentru ea, în care, ca prinţesă, îi era urmărită fiecare mişcare pe care o făcea.

“Când m-am căsătorit, viaţa mea privată a devenit publică şi nu am mai avut deloc intimitate în viaţa mea, lucru la care a trebuit să mă adaptez”, a dezvăluit regretata prinţesă la momentul respectiv.  

Nu de puţine ori au fost comparate vieţile celor două prinţese. De fapt, Grace Kelly şi Lady Di chiar s-au întâlnit la un eveniment la care ambele au luat parte, iar Prinţesa de Monaco a ţinut să-i spună omoloagei sale câteva cuvinte faţă în faţă. Despre ce au vorbit cele două membre ale unor familii regale?  

În 1981, a fost anunţată logodna dintre Diana Spencer şi Prinţul Charles. La numai o săptămână, pe 3 martie, cuplul proaspăt logodit a participat la un recital la Goldsmiths' Hall. Diana n-avea mai mult de 19 ani atunci şi era prima ei apariţie în public în calitate de logodnică a Prinţului Charles.

Lady Di a descries ulterior acel eveniment ca fiind “îngrozitor”: “Nu ştiam dacă să ies eu prima pe uşă sau nu. Nu ştiam dacă trebuia să ţin geanta în mâna dreaptă sau în cea stângă. Eram, pur şi simplu, îngrozită! La acea vreme, totul erau un haos absolut!”

După acel recital, a urmat o recepţie la Palatul Buckingham, unde prinţesa de 52 de ani, Grace Kelly, a observat cât de inconfortabil se simţea Diana. Cele două prinţese au mers împreună la toaletă, iar Lady Di i-a spus fostei actriţe că-şi făcea griji cu privire la rochia ei, care era prea mică pentru silueta ei. Nu ajuta nici faptul că era privită de toată lumea la acel eveniment, având în vedere că urma să intre în familia regală britanică.

Tot stresul la care era supusă adolescenta i-a adus lacrimi în ochi Dianei, iar Prinţesa Grace a fost cea care a alinat-o, făcând o glumă care a avut, totuşi, un sâmbure de adevăr: “Nu-ţi face griji, draga mea! O să vezi că situaţia o să se înrăutăţească!” Adevăr a grăit, nu-i aşa?

La numai doi ani după acea conversaţie avută în toaleta Palatului Buckingham, Prinţesa Grace a murit într-un accident auto. Coincidenţa face ca Prinţesa Diana să piară şi ea într-un accident auto, în 1997.

Foto - Profimedia, To Catch a Thief



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg