Azi mari vedete, ieri vindeau în fast-food. Pink fuma la drive-thru şi dădea amicilor cartofi prăjiţi pe gratis

1 pink shutterstock 1677948136 jpg jpeg

Au lumea la picioare în prezent şi sunt înconjurate de admiratori oriunde se duc. O parte din starurile care strălucesc acum pe marile scene n-au avut norocul de a fi descoperite rapid şi au fost nevoite să ia slujbe obişnuite. În unele cazuri, s-au dovedit de atunci nonconformiste ceea ce le-a adus concedierea în timp scurt.

Oricât de cunoscuţi au devenit, unii dintre artiştii pe care îi admiră o lume întreagă au avut începuturi umile. Înainte de a-şi demonstra talentele, au lucrat pe salariu minim şi au acceptat slujbe în restaurante de tip fast-food. Cântăreţi, actori, chiar şi un fost preşedinte povestesc acum amuzaţi de primele lor locuri de muncă.

Pink nu se ferea să servească în timp ce fuma

Cântăreaţa Pink a lucrat nu la unul, ci la trei restaurante fast-food diferite, Wendy’s, Pizza Hut şi McDonald’s. Superstarul n-a fost tocmai angajat model. Ea a declarat pentru The Associated Press că obişnuia să fumeze când servea la geam pentru drive-thru. De asemenea, a mărturisit că le mai dădea gratuit prietenilor cartofi prăjiţi şi că s-a drogat în timpul serviciului.

Madonna a lucrat doar o zi la o gogoşerie

Superstarul Madonna a trecut prin multe până să atingă succesul. A avut o perioadă în care a fost nevoită să accepte o slujbă la fast-food-ul Dunkin’ Donuts aflat în Times Square, New York. Din păcate, n-a rezistat mai mult de o zi. A fost concediată după ce a stropit un client cu jeleu.

Chris Pratt şi-ar fi dorit mai multe bacşişuri

Actorul Chris Pratt a povestit pe Instagram fanilor săi despre perioada în care a fost ospătar la Bubba Gump Shrimp Co.. Şi-a îndemnat admiratorii să nu uite să lase bacşiş şi chiar o gustare în farfurie pentru cei care îi servesc în restaurante.

Eva Longoria şi-a plătit aniversarea de 15 ani cu banii din fast-food

Vedeta din serialul „Desperate Housewives”, Eva Longoria, a lucrat la fast-food-ul Wendy's din oraşul ei natal, Corpus Christi, Texas.  Iniţial, Longoria s-a angajat acolo pentru a-şi plăti petrecerea de aniversare de 15 ani, Quinceañera, care este cu totul specială pentru fetele din Mexic şi America Latină în general.

Citeşte şi:

De ce a refuzat Pink să cânte la ziua de naştere a Prinţului William. I-a scris, în schimb, o scrisoare plină de reproşuri

Nicole Kidman era maseuză, Beyoncé făcea curăţenie. Primele joburi ale starurilor de azi

Eva Mendes, la un stand într-un mall

A ajuns actriţă şi model de succes, dar în adolescenţă s-a ocupat cu altceva. Eva Mendes şi-a câştigat primii ei bani lucrând la Hot Dog on a Stick, un stand de limonadă dintr-un mall din Los Angeles.

Barack Obama vindea îngheţată

Înainte de a se muta la Casa Albă, fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, a vândut cupe de îngheţată într-un magazin Baskin-Robbins. Într-un eseu pe LinkedIn, Obama a scris că acel job l-a învăţat „responsabilitatea, munca grea, echilibrarea unui loc de muncă cu prietenii, familia şi şcoala.”

Shania Twain servea la McDonald’s

Înainte de a deveni un star în Nashville, SUA, Shania Twain, cunoscută pentru hit-ul „Man, I Feel Like a Woman”, a lucrat mulţi ani la McDonald’s după şcoală şi cânta în baruri noapţile.

FOTO: Shutterstock



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg