Băutura care îl ajută pe Usher să se mențină în formă la aproape 46 de ani

Anul acesta, Usher va împlini 46 de ani, însă trecerea timpului parcă nu și-a pus amprenta pe aspectul său fizic. De altfel, artistul face sport și respectă câteva trucuri alimentare!

image

Usher s-a lansat în industria muzicală în anul 1994, însă numele său a devenit cunoscut la nivel internațional șapte ani mai târziu, odată cu lansarea celui de-al treilea album, „8701‟, care include piesele: „U Remind Me‟ și „U Got It Bad‟.

Anul acesta, Usher a fost vedeta spectacolului din pauza de la Super Bowl, unde a cântat cele mai cunoscute hituri ale sale, iar publicul i-a remarcat condiția fizică bună, cântărețul lăsând impresia că trecerea anilor nu reprezintă o problemă pentru el! 

image

Trucurile lui Usher pentru o formă fizică de invidiat 

Usher face multe eforturi pentru a se menține în formă la aproape 46 de ani pe care îi va împlini anul acesta în luna octombrie.

Citește și acest articol: Chris Martin, spaima nutriționiștilor? Dieta solistului Coldplay nu este pentru oricine 

Potrivit publicației „Page Six‟, el are o rutină de exerciții fizice pe care o respectă în fiecare dimineață: „Îmi place să fac plimbări și yoga. Încerc să mă trezesc suficient de devreme pentru a avea un moment de reflecție. În unele zile prefer să citesc pentru a-mi stimula mintea. Pot să stau în liniște și să meditez. Mai des fac yoga, care mă ajută să-mi activez organele și să-mi determin mintea să se miște în direcția corectă. Am avut intervenții chirurgicale minore la genunchi, am avut un menisc rupt. Pe lângă asta, înotul este foarte bun pentru că mă ajută să merg. La fel și bicicleta sau ridicarea de greutăți‟, a spus câștigătorul a opt premii Grammy, pentru „Wall Street Journal‟. 

Citește și acest articol: Băuturi pentru o digestie bună 

Băutura care îl menține în formă

Cântărețul este foarte atent și la ceea ce consumă. Usher își începe ziua cu omletă și cu o băutură specială, cu rol antioxidant, care îi conferă energie, îl ajută să ardă calorii și să aibă o digestie și imunitate bună:

„Când mă trezesc beau suc de țelină. Fac un amestec din lămâie, ghimbir, apă și piper cayenne. Băutura o consum fierbinte‟.  De asemenea, postul face parte din stilul său de viață, mai ales, în zilele de miercuri: „De obicei, încerc să postesc în jurul orei 23:00, apoi în ziua următoare nu mănânc nimic‟, a spus artistul. 

Sursă foto: Instagram - @usher Recente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg