Chris Martin, spaima nutriționiștilor? Dieta solistului Coldplay nu este pentru oricine!

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, se află într-o formă fizică de excepție, drept dovadă energia pe care o emană la fiecare concert al formației britanice, dar dieta pe care el o urmează nu este pe placul tuturor specialiștilor în nutriție... 

image

Concertele trupei Coldplay de pe Arena Națională din București sunt așteptate de zeci de mii de fani. Fără dar și poate vedeta show-urilor este nimeni altul decât Chris Martin, solistul formației, care se află într-o formă fizică de excepție. 

Citește și: Băiatul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a devenit major. Cu cine seamănă mai mult? 

Chris Martin are o dietă strictă! 

Chris Martin a împlinit anul acesta 47 de ani și pare că trecerea timpului nu reprezintă o problemă pentru el! De altfel, energia sa debordantă se datorează stilului de viață pe care îl duce, respectiv dietei pe care o respectă de ani de zile. Solistul trupei Coldplay mărturisea într-un podcast că are o singură masă pe zi, iar după ora 16:00 nu mai mănâncă nimic: 

„De fapt, nu mai iau cina. Mă opresc din mâncat la ora 16:00. Am învățat asta de la chitaristul Bruce Springsteen. Oricum ținem o dietă foarte strictă, dar am observat că Bruce este mai în formă decât mine, iar când Patti (soția lui Bruce Springsteen) mi-a zis că mănâncă o singură masă pe zi, mi-am spus că aceasta va fi următoarea mea provocare.‟ 

image

Nutriționistul nu este de acord cu dieta lui Chris Martin! 

Chris Martin pare că se simte bine urmând acest stil de viață, însă nutriționistul site-ului bulk.com, Abigail Roberts, a spus pentru „Yahoo Entertainment‟ că dieta lui nu este pentru oricine.

Specialistul în nutriție avertizează că solistul trupei Coldplay urmează „o formă extremă de post intermitent‟, iar pe termen lung, nu este benefică pentru organism, deoarece o singură masă pe zi nu-i oferă organismului toți nutrienții necesari. Potrivit expertului, consumul unei singure mese pe zi ar putea provoca deficiențe nutriționale, cu urmări precum: oboseală, imunitate slăbită și funcție cognitivă afectată: 

„În plus, poate crește riscul de exces alimentar, provocând disconfort digestic, precum balonare și constipație. Iar unele studii sugerează că postul intermitent poate perturba ritmul circadian al organismului, ceea ce afectează odihna, respectiv sănătatea fizică și mentală‟, a spus nutriționistul. 

Desigur, există mai multe forme ale postului intermitent, fiecare având propriul program și reguli specifice, cu beneficii și dezavantaje. Înainte de a-l urma, este bine să ceri sfatul unui specialist în nutriție. Citește aici mai multe despre acest principiu alimentar!  

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg