Bebeluşa Oana: «Mă critic singură!»

1 49496 original jpg jpeg

Interviu in exclusivitate cu Oana Ioniţă. Proaspăta mămică se acomodează rapid cu noile sale îndatoriri.

Oana Ioniţă prezintă emisiunea „Cârcotaşilor” şi asta nu-i puţin lucru. Iată ce spune despre toate acestea!Cum te simţi în locul lui Şerban Huidu la emisiunea «Cronica Cârcotaşilor»?Ar trebui să fac 20 de ani de radio,să am instinct de ziarist şi,de ce nu,să ştiu să schiez,ca să fiu în locul lui Şerban.În schimb,eu mă descurc mai bine la dans,deşi acum nu mai este cazul,gătesc bine,chiar dacă nu se vede în timpul emisiunii,şi ştiu să-l acopăr pe Mişu la comentarii. Pentru asta mă invidiază Şerban! 

Sincer,nu cred că părerea celorlalţi contează cel mai mult. Mă critic singură în fiecare săptămână şi sunt foarte atentă în ceea ce priveşte imaginea mea.

Păi mă gândesc să-i pun piedică lui Mişu...

Sincer,da! Când dansează ele,mi se întâmplă des să-mi mişc picioarele pe sub masă.

Să-l imit pe Dezbrăcatu’!

Sunt şi eu curioasă să văd ce-mi oferă viitorul. Sper să vă dau numai veşti de bine!

Din fericire,primesc multe sfaturi bune de la naşi. Sunt mereu în contact cu Ioana şi cu Mişu,mai ales că între bebeluşii noştri este o diferenţă de câteva luni. Ne bucurăm să-i vedem crescând împreună.

Nu-mi plac clopotele în general,prevestesc ceva şi nu întotdeauna acel lucru este bun. Eu nu văd căsătoria ca pe o legătură puternică. Dimpotrivă,este de multe ori atât de brodată de jurăminte,floricele şi de pupături,încât te întrebi dacă nu este făcută pentru familie,prieteni,în scopul de a demonstra ceva...

Ehei,în „meseria” asta sunt încă la început. Isabela este o minune de care mă bucur în fiecare zi.

Cu siguranţă! Mi-a fost greu în prima săptămână şi nici acum nu mă simt prea comod,tocmai de aceea merg la dans.

Aş avea nevoie de un credit la bancă pentru mai mult timp şi dacă nu-i aprobat,va trebui să se conformeze mama programului „my baby banking”.

Îmi place să mănânc foarte sănătos,mai ales când am timp pentru asta. Iubesc reţetele mediteraneene. Ele sunt foarte sănătoase,dacă ştii să le găteşti cum trebuie. Şi,ca să răspund ultimelor articole din presă,ador pufuleţii,care chiar ţin de foame.

3 lucruri de care nu este mândră

* Am folosit în emisiune cuvân­tul „decât” într-un context incorect. Mi-am dat seama când am terminat fraza şi mă rugam ca Mişu să nu fi observat. Eram aşa de emoţionată,că nu-mi păsa că m-a auzit o ţară întreagă. Când m-a corectat,m‑am simţit atât de prost,încât nu mai ştiam cum s-o dau la întors.

* Am participat la emisiunea „Cireaşa de pe tort” şi când să mă mândresc cu „talentele” mele culinare,am greşit reţeta de la crema catalană. Când am văzut că o dau în bară şi neştiind cum să dreg lucrurile,am mai adăugat amoniac la compoziţie. Am avut mare noroc cu invitaţii,care au mâncat tot.

* Acum şase ani,am intrat cu maşina în refugiul de tramvai. Prietenilor le-am spus că mi‑a tăiat cineva calea şi că nu am omis refugiul,ca să nu râdă de mine. De fapt,îmi căutam mobilul pe sub scaun. Paradoxal,chiar dacă am pierdut volanul din mână,am răspuns la telefon...Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg