Bella și Gigi Hadid au rămas fără 1 milion de dolari. Ce s-a întâmplat cu banii surorilor?

Surorile Hadid, Bella și Gigi, au obținut mulți bani prin carierele de modelling. De aceea, ele și-au permis să facă un gest care le-a lăsat fără 1 milion de dolari în conturi! 

image

Cele două și-au început carierele în modelling la vârste fragede, iar numele lor a devenit rapid cunoscut în industria modei. Atât Bella (27 de ani), cât și Gigi (29 de ani) au colaborat cu branduri mari de modă, precum Chanel, Dior, Balmain, Versace, Tommy Hilfiger și Victoria's Secret, și s-au implicat în diverse afaceri și proiecte personale. 

Citește și acest articol: Nu-i ușor să fii topmodel! Bella Hadid are o rutină în 10 pași dimineața! 

De-a lungul anilor, Bella și Gigi Hadid au strâns în conturile lor milioane de dolari. Se estimează că sora mai mare, Gigi, ar avea 30 de milioane de dolari, fiind una dintre cele mai bine plătite modele din lume, anunță „Celebrity Net Worth‟, însă nici Bella nu este mai prejos, averea ei fiind estimată la 25 de milioane de dolari. De aceea, fetele și-au permis să facă un gest impresionant, care le-a costat aproape 785.000 de lire sterline sau 1 milion de dolari! Ce au făcut vedetele cu banii? 

Unde s-au dus banii surorilor Hadid?

Vezi și acest articol: La începutul carierei, Bella Hadid a plâns în fiecare zi 

Poate ai crede că au investit într-o afacere sau că și-au achiziționat o casă luxoasă, însă nici pe departe!

Bella și Gigi Hadid, al căror tată este magnatul palestinian al imobiliarelor Mohamed Anwar Hadid, au donat împreună această sumă pentru a susține eforturile de ajutorare a familiilor palestiniene, anunță publicația „Mirror‟. De altfel, banii surorilor au fost împărțiți egal între patru organizații umanitare care ajută copiii și familiile celor aflați în nevoie, după atacul terorist asupra Israelului:

„Gândurile mele sunt la toți cei afectați de această tragedie nejustificată. În fiecare zi sunt luate vieți nevinovate din cauza acestui conflict, iar prea mulți dintre ei sunt copii. Am o empatie profundă‟, a scris Gigi Hadid pe contul ei de Instagram. 

Tototdată, în urmă cu câteva săptămâni, Bella Hadid a purtat o rochie roșu cu alb, culori asociate cu palestinienii, pentru a-și arăta susținerea față de acest popor.  

Sursă foto: Instagram - @bellahadid, @gigihadid 



Recente

sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg