Nu-i ușor să fii topmodel! Bella Hadid are o rutină în 10 pași dimineața!

Frumusețea cu mare efort se întreține! Celebra brunetă a dezvăluit fanilor ei de pe TikTok ce face ea în fiecare dimineață înainte de a-și începe ziua, iar urmăritorii ei au fost uluiți de rutina sa de îngrijire.

image

„Diminețile mele înainte ca noi să începem să facem lucruri frumoase pentru voi”, a dezvăluit vedeta pe TikTok, făcând referire la noul ei brand de cosmetice pe care l-a menționat în treacăt. Bella Hadid și-a început filmulețul postat pe internet cu o combinație de trei serumuri și un lichid vâscos, după care a trecut la cele 14 vitamine pe care le ia în fiecare dimineața cu un suc verde, plin de nutrienți.

Următorul pas în rutina ei matinală a fost băutul unul gel făcut din alge marine înainte de-a lua Fulvic Detox, care îi asigură „o detoxifiere blândă la nivel celular”, după cum stă scris chiar pe prospectul produsului.  

Apoi, frumoasa Bella a băut o un lichid plin de minerale, a mâncat un croissant și a desfăcut o băutură non-alcoolică din propria colecție, Kin Euphorics. Următoarea etapă a divei superbe ține de arome, așadar Hadid s-a uns cu uleiuri esențiale pe încheiatura mâinii și gât, după care a făcut o curățare cu salvie prin încăpere.

Tot pentru a-și începe ziua cât mai bine, fostul model Victoria’s Secret și-a pus câteva brățări cu cristale pe mână, după care și-a continuat dimineața în cel mai pozitiv mod posibil. „Ce ne place să vedem o regină a frumuseții care strălucești din cap până în picioare!”, a comentat Julia Fox la postarea topmodelului.

„Țelurile mele cosmetice!”, a adăugat alt comentator, în timp ce câteva persoane n-au înțeles prea bine ce-a fost cu rutina în zece pași a vedetei. „Face reclamă la ceva?”, a întrebat cineva, în timp ce altcineva a adăugat: „N-am înțeles, ne vinde ceva?”. Ce-i drept, Bella Hadid a menționat brandul de cosmetice Orebella, care-i aparține, însă nu a oferit deloc detalii despre acest lucru.

image

Cel mai proababil este vorba despre un teasing al unui nou proiect, însă un lucru e cert – vedeta ne-a demonstrat, cu vârf și îndesat, că nu e deloc simplu să-ți menții frumusețea și starea de bine pe tot restul zilei!   

foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg