Mesaje secrete de la vedete. Ce au transmis prin hainele şi accesoriile lor?

Pentru marile evenimente, celebrităţile feminine se pregătesc cu câteva luni înainte. Cum cel mai aşteptat eveniment din lumea filmului, decernarea premiilor Oscar, va avea loc pe 12 martie, în Los Angeles, vedetele sunt în focurile preparativelor. Până să le admiră din nou pe covorul roşu, să vedem care au fost cele mai reuşite ţinute și ce mesaje de la vedete au intrat în istoria evenimentelor hollywoodiene.

image

Fiecare apariţie de la evenimentele importante este gândită de celebrităţile de top ale lumii în cele mai mici detalii, dând adesea o semnificație specială hainelor și accesoriilor lor şi să transmită un mesaj admiratorilor sau, în unele cazuri, foştilor parteneri dupa cum arata Brightside.com.

Mesaje de la vedete: Bella Hadid s-a răzbunat pe iubitul ei la Gala Met

În anul 2017, la Gala Met, modelul Bella Hadid era într-un moment delicat. Tocmai se despărțise de iubitul ei, The Weeknd, un cântăreţ şi compozitor canadian, care se întâlnea la acea vreme cu colega ei, interpreta Selena Gomez. Mai mult, Gomez a apărut la braţul lui The Weeknd la acel eveniment, având prima lor apariţie în public, pe covorul roșu. Hadid nu s-a lăsat mai prejos şi a atras toată atenţia celor prezenţi cu un costum foarte îndrăzneț, marca Alexander Wang.

image

Scarlett Johansson a susţinut un brand care dă încrederea femeilor

La Gala Met din anul 2018, Scarlett Johansson a optat pentru o rochie marca Marchesa. Casa de modă este condusă de două femei designer, Keren Craig și Georgina Chapman. Actrița și-a dorit ca, prin purtarea unei rochii semnate de acestea, să susțină brandul lor. Potrivit lui Johansson, hainele Marchesa le fac pe femei să se simtă încrezătoare, superbe.

Jennifer Lopez, fericită după despărţirea de Affleck din 2004

Logodna lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck a oferit ocazia tabloidelor să disece relaţia lor timp de trei ani consecutivi, iar lumea a fost șocată când relația s-a încheiat într-un final, în ianuarie 2004. La Globurile de Aur din acel an, Lopez a optat pentru o rochie îndrăzneaţă semnată Michael Kors a lui Lopez, tocmai pentru a arăta lumii că îi merge foarte bine şi că este încrezătoare în viitor.

Mariah Carey şi-a demonstrat eliberarea de fostul soţ

În anul 1997, la ceremonia MTV VMA, Mariah Carey a purtat un crop-top negru și o fustă maxi cu decupaje îndrăznețe pe laterale. Cu ceva timp înainte de eveniment, cântăreața se despărțise de soţul ei, Tommy Mottola, directorul Sony Music, cel care îi controla strict imaginea. Ținuta îndrăzneață a întruchipat eliberarea și respingerea imaginii ei de până atunci.

Gwen Stefani a purtat colecţia soţului ca semn al iubirii lor

Admiratorii cântăreţei şi compozitoarei Gwen Stefani au fost încântaţi de rochia purtată de ea la cea de-a 62-a ceremonie a premiilor Grammy. Rochia mini era complet decorată cu scoici.

Te-ar mai putea interesa: De ce Gwen Stefani şi Blake Shelton au ratat luna de miere! Sumele fabuloase cheltuite de el pentru a o răsfăţa

Soțul ei, Blake Shelton, le strânsese de mulți ani pentru ea, iar designerii Dolce & Gabbana au găsit o modalitate neobișnuită de a folosi colecția lui ca dovadă a iubirii pe care şi-o poartă.

Mesaje de la vedete: Meghan Markle n-a respectat regulile regale după prima naştere

După apariţia unor noi membri ai Familiei Regale Britanice, aceştia sunt prezentaţi publicului în decurs de câteva ore de la naştere. Meghan Markle nu doar că a riscat să încalce această regulă nescrisă şi a apărut abia după două zile după naşterea copilul, dar a ales și o ținută foarte îndrăzneață.

Vezi şi: De ce e mai greu s-o îmbraci pe Kate Middleton decât pe Meghan Markle. Un creator de modă explică

Şi-a evidenţiat talia cu o centură în locul unei rochii vaporoase, pentru a arăta că nu se sfieşte să arate schimbările ivite în sarcină.




Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg