Boala neştiută a Cristinei Ţopescu. Avea atacuri de panică în direct: ”Erau pregătiţi să bage publicitate!”

1 57668 original jpg jpeg

Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă subit, la vârsta de 59 de ani, după o viaţă plină de realizări, dar şi de necazuri, pe care, însă, nu le-a ştiut nimeni. Deşi era mereu cu zâmbetul pe buze, Cristina a suferit mult şi ani de zile s-a luptat cu o boală gravă.

În cadrul unui interviu, Cristina Ţopescu a vorbit despre atacurile de panică cu care s-a luptat nu mai puţin de 15 ani de zile. Ba mai mult, se pare că fosta prezentatoare făcuse şi o depresie după moartea tatălui ei, comentatorul Cristian Ţopescu.

Se pare că prezentatoarea de televiziune a suferit foarte mulţi ani de o problemă aparent uşor de rezolvat, dar cu simptome îngrijorătoare: atacurile de panică.

Ancheta în cazul morţii Cristinei Ţopescu se complică. Ce au găsit medicii în stomacul fostei prezentatoare TV

”Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam şi în timpul emisiei, şi am făcut jurnale întregi. Erau pregătiţi în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja ştiam ce mi se întâmplă şi nu mai eram speriată”, a dezvăluit Cristina Ţopescu pentru Sanda Nicola.

Mai mult de atât, ea a vorbit şi despre senzaţiile pe care le experimenta în timpul acestor atacuri de panică: ”Aveam senzaţia că mă sfârşesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, aşa… Prima oară chiar am crezut că mor. Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimţită, că aceasta este soluţia”, a relatat Cristina Ţopescu.

A murit Cristina Ţopescu. Jurnalista avea 59 de ani şi a fost găsită fără suflare în casă

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, duminică, 12 ianuarie 2020, după ce vecinii au sunat îngrijoraţi la Poliţie. Prezentatoarea nu mai fusese văzută de mai bine de trei săptămâni. Cristina Ţopescu avea 59 de ani.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg