Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe Cristina Ţopescu fără suflare, iar medicii i-au constatat decesul. Jurnalista ar fi stat fără suflare în casă zile bune, iar moartea ar fi survenit în somn.

Citeşte şi: Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani

Doi câini morţi lângă Cristina Ţopescu

Un alt detaliu a şocat autorităţile şi pe cunoscuţii Cristinei Ţopescu. În casa sa din judeţul Ilfov au fost găsiţi şi şapte câini, dintre care doi morţi, cel mai probabil de foame.

Oamenii legii au început o anchetă, iar necropsia va stabili cum şi când a murit vedeta. Pe corpul ei nu au fost găsite urme de violenţă.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat transmis de autorităţi, potrivit news.ro.

Citeşte şi: Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit

Cine a fost Cristina Ţopescu

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.