Brad Pitt, eroul

1 49441 original jpg jpeg

Brad Pitt filmează în Europa, mai exact în Scoţia, pentru thrillerul SF "World War Z". Şi nu i-a trebuit mult până să devină erou în presa scoţiană, după ce a salvat o figurantă pe platoul de filmare. Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, sute de figuranţi alergau într-o piaţă din Glasgow, Scoţia.

Se filma încă o scenă din "World War Z",un film despre invazia unor zombies,avându-l ca protagonist pe nimeni altul decât Brad Pitt. În toată acea avalanşă de oameni transformaţi în zombies,o femeie a căzut şi a fost cât pe ce să fie călcată în picioare de ceilalţi. Şi atunci a apărut el,Brad Pitt,eroul.

Întâmplarea a făcut ca Pitt să se afle foarte aproape de femeia angajată pentru figuraţie,atunci când ea a căzut. Protagonistul a ajutat-o să se ridice suficient de repede,astfel încât mulţimea,ce alerga cu mare viteză în George Square din Glasgow,să nu o poată accidenta,scrie Scottish Sun,potrivit www.9am.ro. Şi cavalerismul lui Brad Pitt nu s-a oprit aici. El a condus-o pe femeie într-o zonă sigură,după care s-a întors la „cursa” în care îl urmăreau sutele de zombies furioşi.

Presa scoţiană l-a transformat repede pe Brad Pitt în erou. "Era un adevarat haos. 700 de figuranţi încercau să devasteze acea stradă - se loveau de maşini în mişcare, camere de filmat şi militari care aveau cu ei arme grele. El (Brad Pitt, n.r.) nu a avut timp să schimbe niciun cuvânt cu acea femeie, deoarece totul s-a petrecut la jumătatea scenei. După aceea, ea i-a spus că îi este recunoscătoare, chiar dacă avea un genunchi destul de rău zgâriat",a declarat o sursă pentru Scotish Sun. Aceeaşi publicaţie susţine că mai mulţi figuranţi au avut parte de accidentări în timpul filmărilor,de la tăieturi şi vânătăi,până la fracturi. Dar nu toţi au avut norocul să fie salvaţi de Brad Pitt!Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg