„Bravo, ai stil! Celebrities“ îşi revine după pandemie

1 thumbnail bravo ai stil celebrities jpg jpeg

„Bravo, ai stil! Celebrities“ revine la Kanal D cu noi ediţii, începând din 29 august, urmând ca emisiunea să fie difuzată de miercuri până sâmbătă, de la 22.00. Show-ul va continua exact de la momentul la care a fost întrerupt, din cauza pandemiei.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, şi juriulemisiunii, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu, sunt gata să revină în faţă publicului, cu forţe proaspete, iar concurentele sunt mai determinate ca niciodată să demonstreze că merită titlul de Cea mai stilată femeie din România.

„Suntem foarte bucuroşi să revenim în casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Este clar că toamna această se numără ţinutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie şi gata să va oferim un adevărat spectacol şi cele mai interesante şi utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate şi extrem de ambiţioase, aşadar se anunţă o lupta plină de surprize! ”, a declarat Ilinca Vandici.

Cele nouă vedete rămase în competiţia stilistică de la „Bravo, ai stil! Celebrities“ sunt: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu şi Raluca Tănase.

Acestea îşi vor pune în continuare la bătaie creativitatea, cunoştinţele în materie de stil, dar şi cele mai bune argumente atunci când îşi vor compune şi apoi prezenţa ţinutele în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities“.

Nu pierdeţi, începând din 29 august, de la ora 22.00, continuarea competiţiei, „Bravo, ai stil! Celebrities“.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg