Brigitte Bardot nu şi-a mai văzut sora de 2 decenii. Care e motivul

1 brigitte in romania gettyimages 825854 jpg jpeg

Retrasă pe proprietatea sa de la Saint-Tropez, actriţa franceză de 85 de ani a trecut bine prin perioada izolării. Un singur lucru i-a lipsit, după cum spune ea însăşi: poştaşul, de la care primea veşti despre sora ei, Marie-Jeanne, pe care n-a mai văzut-o de peste 20 de ani!

Izolarea impusă de criza COVID-19 nu a fost atât de dură pentru Brigitte Bardot - pentru că actriţa alesese oricum să trăiască retrasă de lume de multă vreme. "Oamenii trăiesc acum precum animalele în captivitate", declara ea recent pentru Le Journal du Dimanche, Bardot fiind o celebră iubitoare a patrupedelor, dragoste care a adus-o şi în România, în februarie 2001. "Coronavirusul i-a închis în cuşti pe oameni, ca să vadă şi ei cum este", a punctat actriţa franceză, care de 15 ani a ales să trăiască în discreţia vilei sale La Madrague din apropiere de Saint-Tropez fără ieşirile publice de altădată. "Mie oricum nu-mi place compania oamenilor. Dar nici nu am timp să mă plictisesc!", continuă Brigitte, care are în grijă 12 câini.

2 mmmd jpg jpeg

Totuşi, Bardot recunoaşte că a avut o problemă în toată această perioadă a crizei coronavirusului: poştaşul nu a mai ajuns la ea. Iar de ani buni, poşta este pentru ea singurul mod prin care primeşte veşti despre fiul ei, Nicolas, care trăieşte la Oslo (unde s-a căsătorit cu o norvegiancă, întemeindu-şi propria familie), şi despre sora ei, Marie-Jeanne, căreia i se spune Mijanou, acum în vârstă de 82 de ani, care locuieşte la Los Angeles cu soţul ei, comediantul Patrick Bauchau. Pentru că da, Brigitte Bardot nu are nici internet, nici telefon. Iar pentru ea acestea sunt măsuri terapeutice, care i-au prelungit viaţa.

Cele două surori întreţin relaţia epistolară cu regularitate, dar nu s-au mai văzut de 20 de ani. De ce a luat sora celebrei actriţe această decizie află aici.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg