Cafeaua îţi păstrează frumuseţea

1 80322 original jpg jpeg

Oricât de ocupată ai fi, parcă nu poţi să nu îţi începi ziua cu o cafea bună, care să te energizeze pe deplin. Dar ştiai că această licoare care îţi place atât de mult are efecte benefice şi asupra pielii? Află care sunt acestea şi cum le poţi introduce în ritualul tău zilnic de frumuseţe!

Curăţă tenul

Pentru o faţă luminoasă, curăţarea este primul pas şi poate cel mai important dintre toate. Dacă vrei să îndepărtezi celulele moarte, excesul de sebum şi murdăria de pe ten, foloseşte pudră de cafea în combinaţie cu gel pe bază de aloe vera. Mixează câte 1 lingură din fiecare ingredient şi aplică amestecul pe faţă, masând uşor, cu mişcări circulare. După câteva minute, spală faţa cu apă călduţă.

Exfoliant natural

După ce pielea e curată, urmează exfolierea, o altă etapă la fel de importantă, recomandată de maximum două ori pe săptămână. Ai nevoie de 1 lingură de zahăr şi 1 lingură de cafea, pe care să le amesteci într-un bol împreună cu 2 linguri de ulei de cocos. Aplică exfoliantul pe faţă şi masează bine, câteva minute. Clăteşte cu apă călduţă. Vei observa că pielea va fi mai fină şi mai strălucitoare.

Mască facială

Şi pentru că nu poţi încheia un ritual de frumuseţe fără o mască de faţă, îţi propunem mai multe variante cu cafea, care să îţi hidrateze pielea şi să o întinerească. Prima dintre ele este o combinaţie între cafea şi miere. Amestecă 1 linguriţă din fiecare şi aplică crema pe faţă. Las-o să acţioneze 15 minute, apoi îndepărteaz-o cu apă. Vei observa că pielea ta va fi moale şi catifelată, datorită acestei combinaţii. A doua mască are la bază zeamă de lămâie şi cafea. Poţi pune 2 linguri de cafea şi zeama de la 1 lămâie. Aplică amestecul rezultat pe faţă şi lasă să acţioneze 30 de minute. Îndepărtează apoi. De asemenea, mai poţi încerca şi o mască din amestecul unei linguriţe de cafea cu 1 linguriţă de lapte. Aplică masca pentru 20 de minute şi îndepărteaz-o apoi. Laptele va ajuta la regenerarea celulelor şi îţi va lăsa pielea mai catifelată şi mai luminoasă.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg