Cântăreaţa Ellie White, alături de supravieţuitoarele cancerului de sân

1 69255 original jpg jpeg

Începând din luna aprilie, cântăreaţa Ellie White susţine Asociaţia Casiopeea, organizatoarea marşurilor anuale şi a curselor roz pentru supravieţuitoarele cancerului de sân din România.

Aceste evenimente au ca scop strângerea de fonduri pentru achiziţionarea şi donarea de proteze mamare externe,femeilor care au suferit o mastectomie. 

Artista este cunoscută pentru implicarea ei în cauze sociale,fiind extrem de activă în campanii de ajutorare a copiilor bolnavi sau a animalelor abandonate sau abuzate. Cauza femeilor care au trecut printr-o mastectomie,recuperarea post-operatorie dificilă,care afectează atât pacientele,cât şi familiile acestora,au impresionat-o pe Ellie White,la rândul ei mamă a doi copii-un băieţel de patru ani şi o fetiţă de aproape un an.

„Fiecare cicatrice post-mastectomie are în spate o poveste de curaj impresionantă. Femeile au nevoie de susţinere din partea familiei,de sprijin financiar,necesare în tratarea şi vindecarea bolii,precum şi în reintegrarea în viaţa socială. Susţin din suflet demersurile Casiopeea şi campania de anul acesta #CicatriciCuPovesti,marşurile şi cursele roz,şi îi invit pe toţi prietenii şi susţinătorii mei să se alăture acestei cauze atât de importantă pentru noi toţi”,a declarat cântăreaţa.

75% dintre româncele diagnosticate cu cancer la sân ajung pe masa de operaţii

8.000 de românce află,în fiecare an,că suferă de cancer la sân,iar 75% dintre ele ajung pe masa de operaţii. Lipsa de prevenţie este motivul pentru care acest procent este în continuă creştere,femeile primind diagnosticul atunci când singura soluţie rămâne extirparea sânului (mastectomia).

„Mastectomia este o intervenţie extrem de invazivă,cu efecte la nivel fizic,dar mai ales la nivel emoţional. Ne bucură sprijinul lui Ellie White şi sperăm ca,alături de ea,să readucem zâmbetul pe buzele femeilor care au învins cancerul de sân”, declară dr. Marina Oţelea,Preşedinta Asociaţiei Casiopeea.

Crosul şi marşul Casiopeea vor avea loc în Bucureşti,pe 24 septembrie,iar fondurile vor fi investite integral în cumpărarea de proteze mamare şi sutiene necersare purtării acestora. În ultimii şase ani,peste 1.500 de femei au primit proteze din partea Asociaţiei Casiopeea,numărul de participanţi depăşind 16.000 de adulţi şi copii.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg