Care este secretul Antoniei pentru un look natural

1 84293 original jpg jpeg

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar fiecare apariţie a sa este una de neuitat. Deşi este mama a trei copii şi are un program încărcat, artista dezvăluie că reuşeşte "să îşi facă timp pentru toate".

Cântăreaţa nu are nicio problemă să apară în faţa fanilor nemachiată, ba dimpotrivă, ea a menţionat în repetate rânduri că este adepta unui look natural. Produsul său preferat de machiaj este rujul. 

„Primele trei produse de make-up preferate sunt fondul de ten, mascara şi glossul. Dacă ar fi să aleg doar unul, acela ar fi gloss, ruj, balsam de buze. Se întâmplă adesea să nu mă machiez deloc, ci doar să îmi aplic ceva pe buze pentru culoare sau hidratare”, a dezvăluit frumoasa cântăreaţa într-un interviu pentru Antena Stars.

image

Dacă rujul sau balsamul de buze nu îi lipsesc niciodată, Antonia dezvăluie că rareori foloseşte blush. Păstrează machiajul mai strident doar pentru evenimente deosebite sau videoclipuri. 

"De cele mai multe ori, prefer un machiaj natural. Uneori, îmi accentuez un pic mai mult ochii – fie cu culoare pe pleoape, fie conturând ochii. Pentru zi, atunci când nu am filmări sau evenimente, nu mă machiez deloc şi folosesc doar un balsam de buze. Sau dacă vreau totuşi să mă machiez puţin, aplic fond de ten, mascara, rar blush şi balsam de buze sau gloss", a mai precizat ea.

image

Tot legat de ritualul său de înfrumuseţare, Antonia a dezvăluit în trecut că a ţinut mereu cont de sfaturile mamei ei:

"M-a sfătuit de când eram mică să am grijă întotdeauna de tenul meu, să mă demachiez mereu, să folosesc produse de bună calitate, creme hidratante”.

Antonia şi-a surprins fanii în ultimul său videoclip, cu un nou look. Ea are părul creţ şi un machiaj extravagant, care îi scoate ochii verzi în evidenţă.Recente

Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg