Carlos Santana, abuzat sexual „aproape zilnic” în copilărie!

Privind în urmă la trauma sa din copilărie, muzicianul de origine mexicană susține că și-a găsit liniștea sufletească după ce a reușit să-l ierte pe abuzatorul său.

image

„Am învățat să mă uit la toată lumea care m-a rănit și m-a făcut să mă simt prost de parcă ar avea 5-6 ani și, astfel, îi privesc cu înțelegere și compasiune”, a dezvăluit marele chitarist într-un interviu recent din revista People.

„De exemplu, persoana care m-a abuzat pe mine sexual, în loc să-l trimit în Iad pentru eternitatea, mi l-am imaginat copil și, în spatele lui, am zărit multă lumină. Așa că îl pot trimite spre lumină sau îl pot trimite în Iad, doar că, dacă îl trimit în Iad, merg și eu cu el. Și, dacă îl trimit spre lumină, îl însoțesc de asemenea”, a adăugat muzicianul de 75 de ani.

Santana a mărturisit că simplul fapt că și-a schimbat modul în care percepe lucrurile l-a deteminat să-și ierte agresorul. „Este durerea mea. Mie mi s-a întâmplat. Dar, dacă îți întinzi mâinile și lași totul să curgă de la sine, nu mai simți așa”, a continuat Carlos.

Asemenea revelație a fost făcută publică de Carlos Santana cu numai câteva zile înainte de premiera documentarului „Carlos” la Festivalul de Film Tribeca, care ne dezvăluie și alte aspecte necunoscute din viața marelui muzician.

Legendarul chitarist a vorbit, pentru prima dată, despre abuzul îndurat în 2000, în revista Rolling stone, când a recunoscut că a fost abuzat „aproape zilnic”, între 10 ani și 12 ani, de un american care trecea granița și-i aducea cadouri. Întreaga oroare s-a încheiat în momentul în care Carlos s-a îndrăgostit de o domnișoară și abuzatorul lui a devenit gelos.

„L-am privit așa cum era cu adevărat – ca pe un om bolnav. Începi să te învinovățești că n-ai făcut nimic ca să te aperi, să previi totul. Creierul nostru are o modalitate de-a te face să te simți vinovat. Simțeam că eu am cauzat toată treaba, rușine să-mi fie!”, a continuat Santana dezvăluirile incredibile.

Santana a declarat, în 2014, că abuzatorul lui din copilărie era un turist care se împrietenise cu părinții lui. Într-o bună zi, mama lui i-a cerut socoteală copilului în fața fraților lui cu privire la abuz, lucru care l-a afectat ani la rând pe cel care era, de fapt, victima. „Eu eram victima, dar părinții mei auziseră că eu am provocat așa ceva. Asta m-a chinuit mult timp – că mama n-a avut compasiunea să-și ceară iertare că nu văzuse semnalele de alarmă”, a mărturisit acesta.

foto - Shutterstock



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg