Pozează nud, dar e timidă în pat! Kim Kardashian: „Prefer luminile stinse în dormitor!”

Am văzut-o de numeroase ori în ipostaze cât mai sexy, pozând nud în fața camerelor foto, însă, când vine vorba despre momentele intime din viața ei, vedeta de reality show spune că e timidă.

Kim Kardashian  foto   Instagram jpg

Arată tot timpul ca scoasă din cutie și acordă o atenție specială felului în care arată. Este adepta procedurilor cosmetice și corporale de tot felul și se zvonește că are câteva operații estetice făcute cu mare pricepere de chirurgi plastiticeni de primă mână. Cu toate astea, nu pare deloc încrezătoare în fizicul ei și este timidă când vine vorba să trăiască niște momente de vis cu partenerul ei.

„Prefer luminile stinse acum”, ne ia Kim prin surprindere. „E tare ciudat! Pot face ședințe foto cu 100 de oameni care să se afle pe platoul de filmare... iar eu să fiu într-un bikini minuscul în fața lor și n-am nicio problemă. Dar, dacă ești cu mine în dormitor, încep cu: «Stai puțin, nu te uita la mine! Singe luminile!».”, ne-a dezvăluit vedeta de reality show.

Kim a continuat să vorbească despre viața ei amoroasă fără să încerce să-și construiască vreun profil de femeie fatală, cum ne-am gândi că este atunci când privim imaginile sexy cu ea. „Cum decurg primele întâlniri la mine?”, se întreabă ea retoric. „În spatele ușilor închise. Nu ies în oraș. E ciudat, dar asta e situația. Îi grăbesc pe omul respectiv să intre cât mai repede în încăpere, ca să nu fie văzut de nimeni pe hol”, a continuat ea.

„Dacă ești văzut cu cineva și nu funcționează treaba între noi, încerc să prelungesc relația doar ca să nu comenteze oamenii că m-am despărțit atât de repede”, a dezvălui Kim.

Bun! Și ce-și dorește Kim Kardashian de la un bărbat? Oho, lista e lungă!

kim kardashian costum de baie 3 png

„În primul rând, trebuie să mă protejeze. Apoi, să lupte pentru mine, să aibă o igienă bună… bine, asta e de la sine înțeles, ar trebui să scot condiția asta… numărul 4 – să fie calm. 5 – să nu aibă probleme cu părinții lui. 6 – să fie răbdător. 7- să mă susțină, să se bucure pentru mine, să aibă succes și dantură frumoasă… Dinții mă excită la nebunie! Cu cât sunt mai drepți, cu atât sunt mai excitată. Glumesc… de fapt, nu glumesc!”, și-a încheiat Kim Kardashian lista cu calitățile necesare unui bărbat.

foto - Instagram



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg