Mână spartă? Ce și-a cumpărat Jennifer Lopez din primul salariu

Nu s-a născut în puf și nici nu și-a trăit copilăria având totul la dispoziție. Dimpotrivă. Iar atunci când a dat de bani, J.Lo a făcut ceva ce ne-am dori cu toții să facem…

image

O vedem acum pe covorul roșu de la premierele filmelor ei sau în concerte și ne minunăm cât de bine arată la aproape 54 de ani, ce bine se întreține și ce echipă numeroasă de specialiști trebuie să aibă la dispoziție, 24 de ore din 24, pentru a-i aranja părul, hainele, silueta.

După toate realizările ei profesionale și notorietatea de care se bucură, Jennifer Lopez nu mai are nicio grijă financiară acum. Poate cumpăra tot ce-și dorește inimioara ei și trăiește în lux de niște decenii bune. Dar începuturile ei în viață și chiar în showbiz n-au fost deloc prospere.

Născută și crescută în Bronx, J.Lo provine dintr-o familie care de-abia se putea întreține și, atunci când a luat cu asalt showiz-ul american, a început să primească sume impresionante de bani pentru munca depusă. Oricât de cunoscută și de bogată a devenit, Jennifer nu poate uita nici acum pe ce și-a cheltuit primii bani câștigați!

Lopez a dezvăluit, în The Hollywood Reporter, ce și-a cumpărat din primul salariu mai consistent pe care l-a primit. Un Mercedes! Era un salt major pe care l-a făcut vedeta portoricană, care conducea pe-atunci o Honda primită de la Keenen Ivory Wayans. „A fost o mare chestie pentru mine. Semnam contractul de leasing la noua mea mașină și mă despărțeam de iubitul meu în aceeași săsptămână!”, și-a amintit „Jenny from the Block”. „Ne aflam într-o reprezentanță auto, ca să-mi aleg mașina, și plângeam de rupeam!”, a adăugat aceasta.

image

În ciuda problemelor amoroase pe care le avea atunci, Lopez era fericită că făcuse, în sfârșit, un pas înainte în cariera ei, talentul îi era recunoscut și era recompensată pe măsura valorii ei reale. Atunci a fost momentul în care viața lui Jennifer s-a schimbat radical. Fetița, care tot ce avea mai drag și mai valoros pe lume, în copilărie, era o păturică aspră, crescuse, trecuse la nivelul superior, ajunsese să-și aleagă mașina preferată și să plătească singură pentru ea.  

„Câteodată Ben și copiii râd de mine că îmi place să mă învelesc cu pături aspre, de lână, dar ele îmi amintesc de copilărie…”, a recunoscut recent deținătoarea unei averi de 150 de milioane de dolari.  

Foto - Instagram



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg