Nicole Kidman recunoaște că Tom Cruise a făcut-o vedetă!

Au fost căsătoriți, au adoptat doi copii împreună și apoi s-au despărțit. Cât de mult a profitat actrița de pe urma relației cu unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood?

Nicole Kidman si Tom Cruise jpg

Tom și Nicole, colegi de platou la „Days of Thunder”, au devenit soț și soție pe 24 decembrie 1990. Cei doi foști soți au adoptat doi copii, pe Isabella și pe Connor, născuți în 1995 și, respectiv, 1992. Fostul cuplu de actori a divorțat când Kidman avea 33 de ani, în 2001.  

De-a lungul timpului, puține lucruri s-au aflat despre mariajul celor două superstaruri. Totuși, într-un final, Nicole a fost cea care a ales să clarifice puțin situația dintre ei doi. „Eram atât de tânără când m-am măritat. Privesc retrospectiv acum totul și mă gândeasc ce-o fi fost în mintea mea de am făcut acest pas la acea vârstă”, a dezvăluit ea pentru People.

„Dacă stai să te uiți la vedete precum Taylor Swift, să spunem, te întrebi ce vârstă are ea acum. 26! Păi, eu, la 27, aveam deja doi copii și eram căsătorită de patru ani. Dar asta e ceea ce mi-am dorit eu”, a continuat vedeta de la Hollywood.

Cu altă ocazie, Kidman a recunoscut că simplul fapt că l-a avut ca soț pe starul din „Mission Impossible” a propulsat-o pe ea la Hollywood. „Simt că am devenit vedetă doar prin asocierea cu el. Cred că filmele mele de început n-au fost prea bune, motiv pentru care nici nu îndrăzneam să ies vreodată în față. Simțeam că nu meritam să mă aflu acolo. Mergeam la Oscaruri și mă gândeam că făceam asta doar ca să îl sprijin pe el!”, a conchis aceasta în revista Glamour, în 2008.

După divorțul de un actor de calibrul lui Tom Cruise, cariera lui Nicole a explodat pur și simplu. Ea a primit rolul din filmul „The Hours”, pentru care a primit statueta de aur, Oscarul mult visat. Și, după ce a bifat câteva proiecte de toată lauda, și-a refăcut și viața amoroasă. L-a întâlnit pe Keith Urban, cu care are doi copii.

tom cruise nicole kidman mariaj jpg

„Suntem mai uniți ca niciodată!”, spune Kidman. „Și spun asta fără să cobesc, sper! Pur și simplu, mă mir, atâta tot. Când ești mai în vârstă și ai trecut prin viață, ai făcut și greșeli. Așa că intri într-o altă căsnicie cu dorința de-a face totul ca să reziste acea relație. Noi întotdeauna ne gândim la noi doi, nu individual. Ne gândim «Oare o să funcționeze chestia asta pentru noi doi?». E o frază simplă, dar care este extrem de eficientă în cazul cuplului nostru”, a continuat Nicole să explice.

În timp ce Nicole Kidman și-a găsit sufletul pereche, Tom Cruise încă își mai caută jumătatea. Relația cu el i-a făcut bine pe plan profesional, iar mariajul cu faimosul cântăreț country îi face bine sufletește. Bravo ei, nu?



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg