Cât de mult a iubit-o Dani Oţil pe Mihaela Rădulescu: „Femeia care îmi va purta inelul sau copiii va avea de ce să îi mulţumească”

1 dani otil si mihaela radulescu jpg jpeg

Dani Oţil (40 ani) şi Mihaela Rădulescu (51 ani) s-au iubit timp de şase ani. A fost o poveste tumultoasă care l-a maturizat pe matinalul de la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani.

Prima dată, cei doi s-au cunoscut în vara lui 2008 atunci când Mihaela Rădulescu a fost invitată la emisiune să povestească despre un spectacol pe care ea l-a regizat. În toamna aceluiaşi an, cei doi au apărut în spaţiul public ca formând un cuplu, după ce Mihaela a divorţat de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

„Recunosc că am început relaţia înainte ca Mihaela să divorţeze, dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a povestit la un moment dat prezentatorul tv, scrie Viva.ro

După şase ani de relaţie, cei doi au ales să-şi continue drumul separat. În 2014, se anunţa despărţirea anului în showbiz: 

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci...nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă“, a scris Danil Oţil pe contul său de Facebook, la acea vreme, potrivit Adevărul.ro.

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a mai povestit vedeta la acea vreme. 

La începutul acestui an, prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, modelul Gabriela Prisăcariu (26 de ani), într-o vacanţă în Mexic, după doar un an de relaţie. Mihaela Rădulescu se îndreaptă spre şase ani de relaţie cu cascadorul Felix Baumgartner. 

FOTO Click.ro. Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg