Cătălina Ponor, primele declaraţii despre relaţia pe care o are cu Bogdan Jianu: ”Da, e adevărat!”

1 catalina ponor si bogdan jianu 1 jpg jpeg

Cătălina Ponor a recunoscut relaţia pe care o are cu Bogdan Jianu, fostul soţ al Giuliei Jianu, şi a dezvăluit de cât timp sunt împreună.

Cătălina Ponor se iubeşte cu Bogdan Jianu, actor şi regizor cu 18 ani mai în vârstă decât celebra noastră gimnastă, iar acum a oferit primele declaraţii despre povestea ei de iubire.

Dezvăluiri şocante despre iubitul Danielei Crudu: ”Mi-a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieşea din spital!” Extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală, Cătălina Ponor a vorbit despre relaţia pe care o are cu Bogdan, omul care îi e alături de mai bine de un an de zile.

„Da, este adevărat. Nu ştiu exact de când suntem împreună, cam de un an şi jumătate”, a declarat Cătălina pentru VIVA, care a precizat că nu doreşte să dea detalii suplimentare. „Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva, de asta se numeşte viaţă personală”, a completat Cătălina, adăugând că în acest moment cei doi preferă să petreacă împreună clipe liniştite.

Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu se cunosc din 2005, când gimnasta devenea majoră şi se pregătea să cucerească medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria, Pe de altă parte, Bogdan Jianu se afla într-o relaţie cu artista Julia Chelaru, manageriind artişti şi regizând videoclipuri. Frumoasa prietenie s-a dezvoltat ulterior, iar în ultimii doi ani au dat frâu liber sentimentelor, mai ales că gimnasta venea dintr-o relaţie eşuată cu sportivul portorican Tommy Ramos, iar după o căsnicie de zece ani.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg