Câți bani i-a dat miliardara Selena Gomez unui om al străzii? Fanii ei sunt revoltați!

Are tot ce-și poate dori pe lumea asta și, cu toate astea, nu e deloc generoasă cu cei amărâți, care n-au nici măcar un acoperiș deasupra capului.

Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg

Vedeta de 32 de ani a fost nemilos criticată de internauți după ce s-a apropiat de un om al străzii și i-a dat o bancnotă de 20 de dolari. Selena ieșea din restaurantul de lux Nobu Fifty Seven din New York, unde o simplă porție de mâncare se poate ridica la câteva mii bune de dolari, când a întâlnit un amărât care a primit de la ea 20 de dolari.

Trebuie avut în vedere că diva americană are o avere de 1,3 miliarde de dolari în prezent, iar Nobu este unul dintre cele mai scumpe restaurante din lume, așadar ar fi putut fi mai generoasă cu cineva care n-are nimic pe lume.

Ea a ieșit din localul de lux și, după ce a semnat autografe pentru fanii strânși la intrarea restaurantului și a făcut bucuroasă poze cu ei, s-a îndreptat spre omul străzii, care stătea mai retras și stânjenit, și i-a oferit banii despre care aminteam, spunându-i cu toată convingerea: „Ia-ți ceva bun de mâncare!”.

Atât le-a trebuit fanilor vedetei, care au considerat-o pe Selena Gomez zgârcită: „Ar fi trebuit să-I fi dat cel puțin o bancnotă de 50 de dolari! 20 de dolari nu mai valorează nimic în New York! Nu mai poți să-ți cumperi nici măcar un pachet de țigări și o bere cu banii ăștia!”.

„Pentru ea, 20 de dolari înseamnă mărunțiș!”, a comentat alt internaut pe rețelele sociale. Totuși, au existat și fani care au sărit în ajutorul vedetei: „Cei care nu ați văzut întreaga fază, să știți că ea s-a dus la bodyguardul ei și i-a cerut niște bani, 20 de dolari, pentru că ea nu avea la ea deloc cash. Dacă ar fi avut banii ei, i-ar fi dat omului mai mult, probabil”.

„Înainte de-a comenta, ia gândiți-vă cât i-ați da voi unui om al străzii”, a mai adăugat cineva. Însă nu toată lumea e miliardară în dolari ca Selena Gomez!

Cântăreața și actrița de peste ocean știe foarte bine că o duce bine cu banii, însă tot consideră latura financiară un subiect tabu. „E lipsă de respect să vorbești despre bani!”, a ținut ea să precizeze când i s-a cerut să vorbească despre succesul uluitor pe care îl are brandul ei.

foto - Shutterstock



Recente

vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg