Cauza morții lui Raquel Welch, dezvăluită. De ce boală suferea actrița?

Legandara actriță și fostul sex simbol internațional și-a dat ultima suflare la 82 de ani, pe 15 februarie 2023, după o scurtă boală. Ce-a răpus-o?

Raquel Welch  foto   Shutterstock jpg

Certificatul de deces al lui Raquel Welch a fost făcut public acum și dezvăluie cauza morții sale. Vedeta a făcut infarct după ce s-a luptat în secret, pentru o scurtă durată, cu boala Alzheimer. TMZ a obținut certificatul de deces al regretatei actrițe și l-a publicat întocmai.

Boala degenerativă de care suferea și pentru care nu există leac afectează creierul și distruge, puțin câte puțin, capacitatea cognitivă a pacientului și abilitatea acestuia de-a bifa până și cele mai simple lucruri de zi cu zi.

Raquel suferise infarctul la ea acasă, în sudul Californiei, iar managerul ei de termen lung, Steve Sauer, a confirmat trecerea în neființă a actriței la acea vreme, printr-un comunicat de presă.

„Cariera ei s-a întins pe mai bine de 50 de ani, cu peste 30 de filme și 50 de apariții TV”, spunea acesta plin de tristețe. „Câștigătoarea Globului de Aur era implicată, în ultimii ani din viața ei, în crearea unei colecții de mare succes de peruci. Raquel lasă în urma ei doi copii, pe fiul Damon Welch și pe fiica Tahnee Welch”, și-a încheiat fostul manager comunicatul de presă.

Welch a devenit cunoscută după interpretarea rolurilor din „Fantastic Voyage” și „One Million Years BC”, din 1966, când a luat locul blondelor fatale care făceau atunci ravagii pe marele ecran.

De-atunci, a mai apărut în filme și show-uri TV și a câștigat un Glob de Aur cu rolul Constance de Bonacieux din remake-ul din 1974 „The Three Musketeers” (n.r. Cei trei mușchetari).

DailyMail.com a fost publicația care a publicat ultimele imagini cu Raquel Weltch în viață, în vara trecută, în iulie, la un salon de manichiură din Beverly Hills, J&J Beauty Lounge pe numele lui. Dichisită ca întotdeauna, actrița era relaxată și zâmbăreață, prim urmare Alzheimerul încă n-o afectase la acea vreme prea mult.

foto - Shutterstock



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg