Ce a făcut Salma Hayek când și-a dat seama că trăia în casă cu alte 20 de spirite

Sunt și vedetele oameni ca noi – cu familii, servicii, responsabilități și case în care își găsesc liniștea sufletească. Asta dacă nu tulbură apele câteva fantome neliniștite…

image

Actrița de la Hollywood Octavia Spencer i-a spus, cu toată seriozitatea, moderatoarei TV Ellen DeGeneres că ea se bucură de protecția unei fantome care pune pe fugă orice persoană care are intenții rele în ceea ce o privește. Și nu e singura vedetă care dezvăluie că are de-a face cu spirite venite din alte lumi. Ce alte activități paranormale s-au întâmplat la Hollywood?  

Unii sunt de părere că spiritul celor trecuți în lumea cealaltă îi va apăra pe veci, însă mai sunt și alții care nu reacționează deloc bine atunci când… o mobilă scârțâie, perdelele flutură pe la ferestre fără să bată vântul și se aude sau se vede câte ceva suspect chiar în casa lor… bântuită.

Salma Hayek, de pildă, susține sus și tare că vila ei din Londra avea multă activitate paranomală în ea. De fapt, actrița de origine mexicană a dezvăluit, tot în timpul unei discuții cu îndrăgita Ellen DeGeneres, că mai mulți angajați de-ai ei s-au plâns de lucruri necurate în incinta casei sale de lux. Ce anume se întâmpla acasă la actrița hollywoodiană? Păi, pianul cânta singur, de pildă.  

Dacă, în primă instanță, n-a putut crede că ar fi fantome prin casă pe la ea, vedeta a recunoscut că ciudata situație o depășea, motiv pentru care i-a crezut pe angajatorii ei și i-a liniștit spunându-le că o să fie totul bine după ce ia ea câteva măsuri. Ce a făcut? A chemat „vânătorii” de fantome să curețe casa de toate spiritele care bântuiau prin ea.

Din păcate, mediumul n-a reparat situația pe loc, el declarându-se copleșit de cele 20 de spirite pe care le-a întâlnit în casa actriței de la Hollywood. Din grupul de fantome făcea parte și o măicuță, care s-a opus cât a putut plecării din viața Salmei. Într-un final, măicuța a părăsit casa londoneză în care se simțea ca... „acasă” și-a lăsat-o în pace pe vedeta mexicană.

image

Pe măsură ce mediumul își făcea ritualul de curățare al casei, Hayek a început să creadă că există fantome și activitate paranormală pe lumea asta. Chiar ea a fost martora unor întâmplări care-ți ridică părul pe brațe – luminile se aprindeau singure – iar fiica ei, Valentina, a declarat că a și văzut anumite apariții acasă la ea și la mama ei faimoasă.

foto - Shutterstock



Recente

OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg