Ce averi fabuloase au moştenit copiii starurilor care au avut lumea la picioare

1 altul buuuuuuuuuuuuuuuuun jpg jpeg

Presley, Jackson, Houston sunt nume care au făcut istorie în muzică. În mintea admiratorilor sunt corelate cu o avere colosală care trebuie să fi schimbat radical viaţa celor care au moştenit-o.

Se ştie că vedetele îşi permit să trăiască în lux şi acumulează rapid milioane de dolari în fiecare an. Pe măsură ce continuă să-şi mărească averea, protejarea banilor prin asigurarea fondurilor fiduciare pentru copiii lor devine o prioritate. Multe vedete de azi au documente legale care să asigure că, în cazul decesului, copiii lor vor avea destui bani pentru a continua să aibă acelaşi stil de viaţă. Averile pe care vedetele le-au lăsat copiilor lor sunt absolut uluitoare, ceea ce înseamnă că, proprii copii ştiu că nu trebuie să lucreze nicio zi din viaţa lor pentru a-şi asigura un trai decent.

Lisa Marie Presley a moştenit 100 de milioane de dolari de la Elvis Presley

Elvis Presley va fi întotdeauna venerat ca una dintre cele mai mari şi mai legendare staruri din industria muzicală. A trăit o viaţă plină şi a distrat lumea într-un mod care i-a demonstrat cu adevărat pasiunea pentru muzică. Când a murit de atac de cord în 1977, a lăsat întreaga valoare a proprietăţii sale singurului său copil, Lisa Marie Presley. La momentul morţii sale, averea sa era evaluată la 5 milioane de dolari, care a crescut la 100 de milioane de dolari datorită unor mişcări inteligente de afaceri ale fostei soţii, Priscilla Presley. Aceasta a fost cedată fetei lor, Lisa Marie, în ziua în care aceasta a împlinit 25 de ani.

Kurt Cobain a lăsat în urma sa 200 de milioane de dolari pentru Frances Bean Cobain

Renumit pentru contribuţiile sale de renume în lumea muzicii, Kurt Cobain s-a luptat cu impactul faimei şi al dependenţei şi, la vârful carierei sale, în aprilie 1994, s-a sinucis. Fiind tatăl unui singur copil, Frances Bean, moştenirea lăsată de Kurt Cobain i-a revenit fiicei. Ea a moştenit 200 de milioane de dolari după moartea sa şi continuă să câştige milioane din dividende şi drepturi de publicitate.

Lui Paris Jackson i-au revenit 100 de milioane de dolari după moartea lui Michael Jackson

Michael Jackson este unul dintre cele mai mari nume din industria muzicală, iar stilul său de viaţă controversat i-a consolidat locul în mass-media. Cum a ajuns adesea pe prima pagină a multor publicaţii, Michael Jackson a generat 2 miliarde de dolari până în 2015, la aproximativ 6 ani după moartea sa.

Aceasta a însemnat că averea sa valorează 500 de milioane de dolari şi a fost împărţită între copiii săi. Paris Jackson a moştenit 100 de milioane de dolari de la tatăl ei, ceea ce-i va permite să-şi realizeze propriile vise fără a fi niciodată împiedicată de nesiguranţa financiară.

Whitney Houston a lăsat pentru Bobbi Kristina Brown 20 de milioane de dolari

Moştenirea incredibilă pe care Whitney Houston a rămas fiicei sale, Bobbi Kristina Brown, la moartea sa. După o supradoză accidentală de droguri, faimoasa artistă a lăsat în urmă întreaga avere de 20 de milioane de dolari care i-a fost înmânată fiicei sale. Pe atunci aceasta avea doar 19 ani. Din păcate, Bobbi s-a bucurat de moştenirea mamei sale pentru doar 2 ani, înainte de a fi descoperită, de asemenea, fără suflare în cada locuinţei ei.Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg