Ce condiție a pus Michael Jackson ca să apară în filmul „Men in Black 2”

Când ești faimos și bogat îți permiți multe. Chiar și să contactezi niște producători hollywoodieni, care se pregătesc să filmele un blockbuster, și să le ceri să apari și tu în el. Dar numai cu o condiție!

image

Michael Jackson a revoluționat dansul și muzica, însă nu s-a limitat doar la atât. A cochetat și cu actoria. A apărut în „Men in Black II”, de pildă, după ce i s-a îndeplinit condiția pe care a pus-o.

Regele Pop era de neoprit în showbiz. „Thriller” este și-n ziua de azi „Cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor”, cu 50-70 de milioane de copii vândute la nivel global. Și vorbim despre un singur album! MJ a avut mai multe albume de mare succes, după cum bine știm.

Din păcate, viața personală a superstarului n-a fost prea fericită, cântărețul murind în 2009, la numai 51 de ani, din cauza unei supradoze de pastile. Întreaga lume a regretat dispariția prematură a lui Michael, însă ceea ce ne-a lăsat el moștenire, realizările lui fantastice, nu pier niciodată. Cum spuneam, nu e vorba doar despre cariera muzicală, ci și de câteva apariții pe marele ecran. Una dintre ele, în „Men in Black II”.

Cariera actoricească

În 1978, Jackson și-a făcut debutul actoricesc în „The Wiz”, în care a jucat rolul Sperietoarei, după care a făcut parte din distribiția filmului de scurt metraj, „Captain EO”, de la Disney.  În CV-ul său mai apar „Moonwalker” și „Michael Jackson's Ghosts”.

Și-a dorit mult să apară în „Star Wars: The Phantom Menace” și într-unul din filmele cu Spider-Man, însă n-a reușit să obțină acele roluri. La un moment dat, și-a propus să joace și în „Men in Black II”, dar a avut o condiție la care n-a renunțat. Se pare că doleața lui avea de-a face cu ținuta în care apărea în film…

Fără extratereștii!

„El ne-a abodat pe noi”, susține regizorul Barry Sonnenfield. „Eu voiam să-l transform într-un extraterestru, dar el s-a opus. Mi-a zis că voia să poarte un costum «Men in Black», așa că m-am gândit cum ar fi posibil acest lucru și am găsit soluția. Iar el a făcut o figură minunată în film!”, a conchis regizorul.

Sonnenfield și-a dat seama cât de mult conta ca Michael Jackson să apare în filmul lui, așa că a reușit să-l strecoare în peliculă într-un rol mic, dar interesant.

„Men in Black II” a fost una dintre ultimele apariții în viață ale lui Michael. De-a lungul vieții sale, acesta a apărut în mai multe documentare despre viața și cariera lui.

Foto - Men in Black IIRecente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg