Ce cred bărbaţii despre femeile cu părul blond, roşcat, şaten, brunet

1 shutterstock 640927996 jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată de ce blondele sunt preferate de anumiţi bărbaţi sau de ce roşcatele sunt adesea privite ca pe comori greu de descoperit? Un studiu în acest sens a pus laolaltă părerile şi preferinţele reprezentanţilor sexului tare în materie de culoarea părului, iar rezultatele sunt chiar interesante.

Ştiai că cei mai mulţi bărbaţi consideră că femeile cu părul brunet şi ochi albaştri sunt demne de atenţia lor? Majoritatea lor s-a pus de acord când vine vorba despre culoarea părului şi tipul de personalitate pe care îl au femeile. Să nu te mire dacă unii vor reţine mai repede nuanţa podoabei capilare, decât culoarea ochilor sau chiar numele tău.

Bondele iubesc aventurile

Nu toţi bărbaţii sunt atraşi de blonde, contrar a ceea ce am fi crezut. Acest lucru se datorează în principal faptului că li se pare nefiresc, cu excepţia cazului în care este culoarea lor naturală a părului, care este foarte rară (doar 2% din populaţia lumii). Mai mult, pe lângă faptul că nuanţele moderne de blond le dă senzaţia de artificial, mulţi consideră că femeile cu părul blond iubesc aventurile, de orice natură.

Şatenele spun lucrurilor pe nume

Femeie cu părul şaten închis, castaniu şi alte nuanţe de maro sunt preferate de bărbaţi, în mod special cele cu părul mai închis. Acestea dau impresia că nu le este frică să-şi spună părerea, sunt oneste, iar ca aspect, culoarea şaten şi derivatele par mai naturale.

Roşcatele sunt sălbatice

Dacă părul roşu s-ar putea să nu fie la fel de atractiv pentru femei, bărbaţilor le place să vadă femei roşcate, dacă au şi pigment al pielii care se potriveşte perfect cu nuanţa. Părul roşcat natural este cel mai rar dintre toate şi, de obicei, cele care îşi vopsesc părul în nuanţe cărămizii dau dovadă, din rezultatele studiilor în acest sens, de spirit de rebel, că sunt sălbatice, extrovertite şi extrem de expresive.

Femeile cu părul negru, deschise la minte

Unii bărbaţi consideră femeile cu părul negru ca fiiind cele mai atractive. Din punct de vedere tehnic, negrul este absenţa tuturor culorilor, ceea ce, uneori, face ca femeile să pară că sunt din categoria celor care ies cu uşurinţă din zona de confort, sunt deschise la lucruri noi şi capabile să vadă dincolo de ceea ce văd ceilalţi oameni.

@shutterstock  Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg