Ce este „nașterea tăcută”. Katie Holmes a avut parte de așa ceva

Când s-a aflat în travaliu cu Suri Cruise, actrița și-a înăbușit țipetele facerii cu o suzetă de adulți? Ce alte lucruri s-au mai spus despre „nașterea tăcută” a scientologilor?

image

Când n-avea mai mult de 26 de ani, actrița de la Hollywood i-a spus unui reporter de la revista Seventeen, în 2004: „Mă gândeam de atâtea ori că o să mă mărit cu Tom Cruise!...”. Surprinzător sau nu, Katie a avut, anul care a urmat, un inel de logodnă pe inelar, oferit chiar de idolul ei. Apoi, câteva luni mai târziu, Homes s-a convertit la Scientologie și, pe nepusă masă, a rămas și gravidă.

Încă din timpul sarcinii, apăruseră tot felul de zvonuri cu privire la nașterea copilului cuplului de actori. Având în vedere că viitori părinți erau amândoi scientologi, se punea problema cum va veni pe lume Suri Cruise.

Washington Post susține că Tom Cruise și Katie Holmes au anunțat pe 5 octombrie 2005 că urmau să devină părinți. A doua zi, People a publicat un articol despre ce înseamnă o naștere în viziunea scientologică, făcând referire, de asemenea, la „nașterea tăcută” a copilului actriței  Leah Remini.

Conform Bisericii Scientologice, o naștere tăcută se referă la atmosfera calmă și linștită din camera de naștere. Fără zgomote și îndemnări de-a împinge, venirea pe lume a unui copil scientologic este un eveniment cu totul special.

Fondatorul Scientologiei, Ron Hubbard, a declarat că „dacă o femeie își dorește ca copilul să reușească în viață, trebuie să găsească un medic care să fie de acord să păstreze tăcerea în timpul travaliului și care să insiste să se păstreze liniștea în camera de naștere pe cât e posibil omenește”.

Atât le-a trebuit tabloidelor vremii, care au început să fabuleze pe subiect. Au scris cum Holmes nu avea voie să scoată un cuvințel în timpul nașterii naturale, fără niciun medicament luat, al simpaticei Suri. Mai mult, People a adăugat că Tom ar fi cumpărat un soi de suzetă destinată adulților pentru viitoarea mamă, pe care s-o folosescă în timpul travaliului, pentru a nu începe să țipe de durere. Așa a fost?

La șase luni după anunțarea sarcinii, Cruise a încercat să explice în ce constă metoda scientologică de naștere, pentru ABC News: „Pur și simplu, mama este respectată și se păstrează liniștea…”, a dezvăluit actorul. „Mama poate face gălăgie, până la urmă ea trece prin travaliu”, a adăugat Tom.

Mai mult gravida cică poate luat și medicante: „Dacă are nevoie de epidurală, va primi epidurală!”, a conchis starul hollywoodian. Iar, în ceea ce privește acea suzetă pentru adulți, nu există așa ceva, dom’le, toate-s numai minciuni!  

Așadar toate zvonurile au fost infirmate de Cruise! Totuși îl crede cineva? Pentru că alte vedete au vorbit despre „nașterile tăcute” ale scientologilor, fără să se rușineze de ele.

După venirea pe lume a lui Suri Cruise, Tom i-a povestit jurnalistei americane Deborah Roberts cum nașterea fiicei sale „a fost exact așa cum ne-am dorit... spirituală. Puternică. De nedescris”. Proaspăta mămică n-a comentat despre subiect nici atunci, nici la 16 ani de când a avut loc nașterea fiicei sale. Tot ce-a spus Katie, în 2019, e că s-a bucurat mult că a devenit mamă așa tânără.

Totuși, alte vedete au vorbit despre „nașterile tăcute” și experiențele personale. În 2011, soția lui John Travolta, Kelly Preston, a îndurat o naștere tăcută în timp ce se afla în travaliu cu Benjamin. „Este despre ce putem face noi ca să-i aducem pe lume pe copiii noștri în cel mai liniștit și mai tăcut mod cu putință”, a dezvăluit aceasta pentru Today. Așadar nu trebuie să-l credem pe Tom Cruise tot timpul când face publice niște informații despre religia sa...

Foto - Shutterstock



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg