Tom Cruise are un avion privat cu jacuzzi și cinema! Cât costă?

Pasiunea actorului pentru zbor a jucat un rol important în decizia de-a realiza filmul „Top Gun: Maverick”. După o întâlnire de 30 de minute pe platoul de filmare de la „Mission: Impossible” cu producătorul Jerry Bruckheimer, Tom a fost de acord să apară în „Top Gun”, dar cu o singură condiție.

image

Condiția actorului a fost să existe scene de acțiune cu avioane care zboară nestingherite. Zis și făcut! Filmul a fost realizat, lansat și se bucură de un succes imens – a strâns 1,4 miliarde de dolari la box office!

Dar Cruise este un mare admirator al avioanelor nu doar la serviciu, ci și acasă, unde are o adevărată colecție de avioane private!

Business Insider a dezvăluit că „actorul a cheltuit multe milioane de dolari pe aeronave private, printre care se numără și un Mustang cu un singur loc, datând din Cel de-al Doilea Război Mondial, care a costat 4 milioane de dolari, dar și un Gulfstream de 20 de milioane de dolari”. Din colecția lui de avioane private mai fac parte, pe lângă P-51 și Gulfstream, o HondaJet și un Challenger 300.

Forbes ne informează că superstarul hollywoodian și-a luat licența de pilot în 1994. Dar vedeta nu este atrasă doar de viteză, adoră și luxul, tot confortul pe care-l poate avea un avion care-i doar al tău. Gulfstream 4 este, cu siguranță, cel mai impresionat avion al său. Și cel mai costisitor! Ce dotări are? Păi, un adevărat jacuzzi și o sală de cinema.

Tom Cruise este atât de încântat de pilotat, încât nu s-a putut abține să nu-i ofere colegului său de breaslă un cadou special! Astfel, în timp ce filma pentru Top Gun: Maverick, a decis să-i plătească un curs întreg de lecții de zbor actorului Glen Powell, pentru ca acesta să-și ia licența de pilot cât mai curând. Evident că Glen a fost plăcut surprins de cadoul de Crăciun primit!

„Tom i-a cumpărat un iPad cu întregul meu curs de zbor descărcat și gata plătit!”, s-a lăudat Powell pe pagina sa de Instagram. „Iar ieri, după luni întregi de zboruri, studiat și testat tot… sunt pilot oficial!”, a încheiat acesta încântat.

Foto - ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg