Tom Cruise are un avion privat cu jacuzzi și cinema! Cât costă?

Pasiunea actorului pentru zbor a jucat un rol important în decizia de-a realiza filmul „Top Gun: Maverick”. După o întâlnire de 30 de minute pe platoul de filmare de la „Mission: Impossible” cu producătorul Jerry Bruckheimer, Tom a fost de acord să apară în „Top Gun”, dar cu o singură condiție.

image

Condiția actorului a fost să existe scene de acțiune cu avioane care zboară nestingherite. Zis și făcut! Filmul a fost realizat, lansat și se bucură de un succes imens – a strâns 1,4 miliarde de dolari la box office!

Dar Cruise este un mare admirator al avioanelor nu doar la serviciu, ci și acasă, unde are o adevărată colecție de avioane private!

Business Insider a dezvăluit că „actorul a cheltuit multe milioane de dolari pe aeronave private, printre care se numără și un Mustang cu un singur loc, datând din Cel de-al Doilea Război Mondial, care a costat 4 milioane de dolari, dar și un Gulfstream de 20 de milioane de dolari”. Din colecția lui de avioane private mai fac parte, pe lângă P-51 și Gulfstream, o HondaJet și un Challenger 300.

Forbes ne informează că superstarul hollywoodian și-a luat licența de pilot în 1994. Dar vedeta nu este atrasă doar de viteză, adoră și luxul, tot confortul pe care-l poate avea un avion care-i doar al tău. Gulfstream 4 este, cu siguranță, cel mai impresionat avion al său. Și cel mai costisitor! Ce dotări are? Păi, un adevărat jacuzzi și o sală de cinema.

Tom Cruise este atât de încântat de pilotat, încât nu s-a putut abține să nu-i ofere colegului său de breaslă un cadou special! Astfel, în timp ce filma pentru Top Gun: Maverick, a decis să-i plătească un curs întreg de lecții de zbor actorului Glen Powell, pentru ca acesta să-și ia licența de pilot cât mai curând. Evident că Glen a fost plăcut surprins de cadoul de Crăciun primit!

„Tom i-a cumpărat un iPad cu întregul meu curs de zbor descărcat și gata plătit!”, s-a lăudat Powell pe pagina sa de Instagram. „Iar ieri, după luni întregi de zboruri, studiat și testat tot… sunt pilot oficial!”, a încheiat acesta încântat.

Foto - Shutterstock



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg