Tom Cruise, vizitat de poliție, după ce butonul de panică a fost activat

Peste cinci mașini de poliție au ajuns în fața casei lui Tom Cruise, după ce butonul de panică a fost activat. Ce s-a întâmplat în locuința actorului? 

image

În perioada când Tom Cruise și Nicole Kidman formau un cuplu și locuiau împreună, cei doi aveau un dispozitiv special instalat în casa lor - un buton de panică. Într-o seară, butonul a fost activat, iar poliția a ajuns de urgență la casa vedetelor. Iată ce s-a întâmplat! 

Citește și: Nicole Kidman a pus că mariajul cu Tom Cruise a protejat-o de hărțuirea sexuală 

De ce a ajuns poliția acasă la Tom Cruise 

În perioada anilor ’90, soțul actriței Kyra Sedgwick, Kevin Bacon, juca în filmul „A Few Good Man‟, alături de Tom Cruise. Cei doi s-au înțeles foarte bine pe platourile de filmare, așa că, într-o seară, Cruise l-a invitat la cină pe Kevin și pe soția lui, Kyra, dar și pe Bruce Willis cu Demi Moore. 

Se anunța o seară liniștită, însă ce a urmat pare a fi un scenariu din filmele de acțiune cu… Tom Cruise. Invitată în emisiunea „The Drew Barrymore Show‟, Kyra Sedgwich a povestit experiența pe care a trăit-o în locuința lui Cruise. Ea a spus: 

„Mă uitam la un buton mic și mă întrebam la ce se folosește. Așa că am apăsat butonul pentru că m-am gândit că se va întâmpla ceva interesant. Nu s-a întâmplat nimic și am devenit puțin stresată. Așa că, l-am bătut pe umăr pe Tom, care era în mijlocul unei conversații și i-am spus că am apăsat butonul… 

Vezi și: Misiune...posibilă. Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiu 

Surprins, el mi-a spus că acel buton era, de fapt, butonul de panică. Și așa, au venit polițiștii acasă. Cred că au ajuns în fața casei peste cinci mașini de poliție‟, a povestit actrița, acum amuzată de situație. 

De ce avea Tom Cruise un buton de panică în casă? 

Nicole Kidman a dezvăluit că Tom Cruise era extrem de protector în timpul căsniciei lor, așa că butonul de panică poate că a fost instalat tocmai din acest motiv. Nicole a povestit, în trecut, pentru „New York Magazine‟: „M-am căsătorit din dragoste, iar căsătoria cu un bărbat extrem de puternic m-a împiedicat să fiu hărțuită sexual‟. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg