De ce a refuzat Tom Cruise s-o invite pe Oprah Winfrey la nunta lui

Ea face unele dintre cele mai bune interviuri cu vedetele, iar el e unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. De ce s-au supărat unul pe altul?

image

Oprah Winfrey e cunoscută ca unul dintre cei mai buni jurnaliști din lume, care a realizat multe interviuri memorabile, în timp ce Tom Cruise a devenit faimos datorită rolurilor epocale pe care le-a interpretat. Ce neînțelegere a avut loc între cei doi?

Moderatoarea TV americană a reușit să scoată câteva informații uluitoare de la vedetele pe care le-a intervievat de-a lungul timpului, iar discuția avută cu starul hollywoodian n-a făcut excepție. În momentul în care a acceptat invitația lui Oprah și-a început să vorbească despre viața lui, fanii actorului au rămas surprinși de reacția idolului lor. De fapt, popularitatea lui Cruise a avut de suferit după interviul pe care i l-a dat lui Winfrey, iar admiratorii lui i-au pus la îndoială sănătatea mintală. Ce s-a întâmplat în acel interviu ?

În 2005, Tom Cruise și Oprah Winfrey s-au întâlnit în studioul TV pentru a realiza unul dintre cele mai memorabile interviuri din istoria televiziunii americane. De fapt, interviul cu pricina a devenit viral pe internet după ce fusese difuzat.și asta din cauza faptului că Tom s-a urcat pe canapea și-a sărit de câteva ori proclamându-și iubirea pentru Katie Holmes, iubita lui de-atunci.

„Au montat acel interviu ca să arate mult mai rău decât a fost de fapt”, i-a declarat actorul lui Seth Rogen. „Fac asta tot timpul”, a continuat acesta. Ulterior, Tom a adăugat că a fost înțeles greșit atunci și că mass-media l-a portretizat într-un anumit fel. Ce om în toată firea se apucă să sară pe canapea în văzul întregii lumi, nu?!

„Este important să știm când și cum să comunicăm. De multe ori, am emoții atunci când ofer un interviu. Sau nu mă simt în largul meu cu anumite lucruri. Dar îmi dau seama că e OK să se întâmple așa ceva din când în când. Tot ce pot să fac e să încerc să mă descurc cât de bine pot eu”, a adăugat vedeta de la Hollywood.

Ei bine, consecința acelui interviu e că Oprah n-a fost invitată la nunta lui Cruise. Cu alte cuvinte, Tom s-a supărat pe ea că n-a fost scoasă la montaj acea bucată de emisiune în care el s-a urcat pe canapeaua din studio și sărea ca un copil.

„Nu se pune problema că eu n-aș merge, ține de faptul că aveau un număr limitat de oameni pe care să-i poată invita. Iar eu n-am fost invitată. Nu-i nimic. Doar nu sunt invitată la nunta tuturor. Nici eu nu invit pe toată lumea peste tot. Dar le doresc tot binele din lume!”, a declarat Oprah celor de la Extra.

Deși Oprah a spus că n-a fost nicio problemă că n-a fost invitată la nunta lui Cruise, nici el n-a mai apărut niciodată în studioul ei ca să-i mai ofere vreodată un interviu. După interviu, cariera lui Tom a avut de suferit, pentru că imaginea lui s-a șifonat puțin. „Cruise își alungă fanele, atracția lui scăzând cu 40%!”, a scris Sceen Crush.  

Mai mult, Tom a fost exclus din distribuția „Mission: Impossible”, de către Paramount, pentru simplul motiv că producătorii hollywoodieni își făceau griji că actorul se destabilizase psihic. „Nu credem că cineva care se sinucide creativ și costă, astfel, compania mulți bani ar mai trebui băgat în seamă. Comportamentul lui recent nu este acceptat de Paramount”, a declarat o sursă.

Din fericire, cariera lui Tom Cruise s-a redresat odată cu lansarea „Top Gun: Maverick”, iar imaginea lui e la fel de imaculată ca întotdeauna.

Foto - ShutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg