Ce este plasturele antistres? Meghan Markle poartă așa ceva!

Zilele trecute, soția Prințului Harry s-a plimbat prin Montecito având un semn ciudat pe încheietura mâinii. Ce reprezintă el?

image

Ducesa de Sussex a atras toate privirile asupra ei nu atât din cauza faptului că purta palton în mijlocul verii și eșarfă amplă la gât, cât mai ales din cauza faptului că avea un semn albastru la încheietura mâinii stângi.

Semnul respectiv s-a dovedit a fi un plasture NuCalm Biosignal Processing Disc, care oferă o senzație de calm celor care îl poartă, dacă e să luăm în calcul ce promit producătorii lui.

Produsul se vinde, în Statele Unite, cu 80 de dolari un set de 20 de plasturi, adică costă numai 4 dolari plasturele, iar efectele lui fac toți banii, se pare. Plasturele acționează asupra sistemului nervos parasimpatic, adică asupra acelei părți a creierului care stopează atacurile de panică.

După cum stă scris pe site-ul celor de la NuCalm, plasturele antistres funcționează prin intermediul undelor electromagnetice și are ca scop relaxarea purtătorului. Plasturele are capacitatea de-a face trecerea de la starea de „fugit sau apărat”, pe care o avem atunci când suntem în pericol, la cea de „odihnire și digestie”, după cum ne spun producătorii acestuia.

Plasturele în sine poate fi purtat câte 24 de ore în continuu și acționează asupra acelei părți ale creierului care ne dă o stare de bine. Pe site, suntem încurajați să ne gândim la acest produs ca la o baterie: „Bateria se încarcă, nu? Odată ce face contact cu un metal, dispozițivul începe să-și tragă energie din el. În mod asemănător funcționează și plasturele nostru. Imediat ce atinge pielea, corpul uman începe să-și ia energie din el, să intre pe aceeași frecvență”.

Odată achiziționat acest plasture antistres, trebuie pus la o distanță de trei degete de încheietura mâinii stângi, acolo aflându-se un punct important al organismului uman în acupunctură. Este interzis să fie amplasat lângă încheietura mâinii drepte.

Fiecare plasture scos din ambalaj poate fi purtat pentru tot restul zilei și peste noapte. Tot ceea ce poți simți, atunci când îl porți, este o senzație ușoară de încălzire, gâdilat sau poate apărea o mică roșeață la locul respectiv.

„Odată lipit lângă încheietura mâinii stângi, plasturele trimite semnal către inimă pentru a activa fibrele din nervii parasimpatici, care transmit semnale creierului și încetinesc acțiunile celulare. Acest lucru generează o stare de pace și regenerare corpului uman”, stă scris în descrierea produsului.

Având în vedere că Ducesa de Sussex a fost fotografiată purtând un astfel de disc, vânzările produsului sunt pe punctul de-a exploda. Își pune oare soția Prințului Harry pe picioare un nou brand de wellness? Rămâne de văzut de ce s-a afișat în public cu asemenea plasture. Poate că era doar stresată că soțul ei se afla în deplasare și ea a rămas acasă cu cei doi copii mici ai lor. Sau poate că afacerile cuplului regal nu dau roadele mult așteptate și tot acest stres își spune cuvântul în viața fostei actrițe americane.

foto - Shutterstock, NuCalm



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg