Ce gest a făcut Salma Hayek pentru Penelope Cruz, astfel încât au devenit mai apropiate ca surorile

1 shutterstock 123904987 crop jpg jpeg

Disputele dintre celebrităţi captivează publicul, dar şi prieteniile atrag admiraţia multora, în ciuda faptului că produc mai puţin zgomot şi sunt mai puţin vizibile.

În timpul unei apariţii la „The Ellen DeGeneres Show‟, Penelope Cruz a povestit cum ea şi Salma Hayek şi-au creat o legătură de nezdruncinat cu mulţi ani în urmă, când Cruz a ajuns pentru prima dată la Los Angeles pentru a face o schimbare în cariera ei cinematografică. Hayek s-ar fi oferit atunci s-o ia de la aeroport la sosire, chiar dacă ele nu se întâlniseră niciodată faţă în faţă, ci doar comunicaseră prin telefon. „Veneam aici pentru două luni şi nu ştiam pe nimeni în Los Angeles‟, i-a povetit Cruz gazdei emisiunii, Ellen DeGeneres, şi a adăugat: „Ea m-a luat şi mi-a spus: «Nu te duci la hotel! Vii la mine acasă pentru că este greu la început şi te vei simţi foarte singură.»‟.

Citeşte şi:

Jack Nicholson i-a demolat casa lui Marlon Brando după decenii în care au fost prieteni apropiaţi

Staruri care au devenit prieteni de nedespărţit. Julia Roberts a stat în casa lui George Clooney când era însărcinată

„În miezul nopţii, o ţineam de mână, pentru că îmi era frică‟

Oferta Salmei Hayek a fost pe cât de generoasă, pe atât de neobişnuită şi neaşteptată, dar Cruz a acceptat-o şi se pare că a fost o decizie bună. „Aşadar, m-a dus la ea acasă şi de aceea acum suntem ca nişte surori‟, a continuat să explice Cruz. Actriţa spaniolă a dezvăluit că i-a fost frică de marea schimbare de cultură şi de toate detaliile mutării în Los Angeles. La început, chiar a dormit în camera lui Hayek. Solidaritatea oferită de ea a fost suficientă pentru a o susţine moral şi a o menţine pe linia de plutire până a început să fie mai sigură pe forţele proprii. „Mi-a spus că, în miezul nopţii, o ţinem de mână pentru că îmi era frică. Visam, nu ştiu‟, şi-a amintit Cruz.

FOTO: Shutterstock

Când se gândesc la cele mai frumoase prietenii care s-au legat între vedetele de la Hollywood, multora le vine în minte şi aceea dintre Salma Hayek şi Penelope Cruz, actriţele care se simt ca două surori. Într-adevăr, Cruz şi Hayek sunt prietene apropiate de mai bine de două decenii. S-au cunoscut înainte de a atinge faima internaţională. Într-un interviu din 2014, Cruz a afirmat că sunt chiar suflete pereche. Dar ce anume le-a adus împreună şi le-a apropiat atât de mult?

Se considerau amândouă leneşe

În interviul din anul 2014, Cruz a spus: „Ne spunem huevos [ouă], pentru că, atunci când lucram împreună, încă nu aveam copii, aşa că obişnuiam să dormim mult mai mult decât acum. Aşa că era o modalitate de a ne spune una alteia că suntem leneşe. Este una dintre cele mai bune prietene ale mele. ‟. Potrivit unui interviu recent oferit tot de Cruz l-a oferit, se pare că cele două s-au apropiat foarte mult în urma unui gest neaşteptat făcut de una dintre ele.

Cum au devenit „surori‟ Penelope şi Salma?Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg