Ce i-a spus Dan Alexa Anamariei Prodan imediat după ce l-a pocnit în faţă: ”M-a prins de mână şi…”

2 ea este bruneta pentru care dan alexa a primit un pumn de la anamaria prodan 605413 jpg jpeg

Scandalul în care a fost implicată Anamaria Prodan este departe de a se fi încheiat, însă sexy impresara a vorbit despre corecţia pe care i-a aplicat-o lui Dan Alexa.

Astfel, în cadrul unui interviu, aceasta a recunoscut că a greşit că l-a lovit pe Dan Alexa, însă s-a enervat foarte tare. 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la

Anamaria Prodan a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat, dar şi ce i-a zis Dan Alexa imediat după ce i-a dat un pumn în faţă prietenului său.

„Şi care este foarte prost şi care nu face cinste (n.r. subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r. că îi este ruşine). Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. Unii nu ştiu fotbal, văd fotbalul la televizor. Când vine vorba de foarte mulţi bani, de stres, de performanţă… Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul meu a umbrit atâtea chestii frumoase care s-au întâmplat în perioada asta. (…) Când vreau să fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discuţii. A fost vorba de un transfer nereuşit, mai multă lume mi-a reproşat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat… nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Când am vazut cum au reacţionat ceilalti bărbaţi din fotbal, m-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva. Eu am rămas şi m-am uitat aşa… Dan Alexa nu are autoritate? Păi dacă se enervează Alexa este jale pe vale. Ştii câte mii de telefoane am primit de la oameni importanţi? Mi-au zis că toată lumea ştie cum mă bat pentru toţi ai mei. O femeie este foarte greu de controlat. E greu să lucrezi cu o femeie. Toate sunt perfecţioniste… eu am fost mult din partea asta, a unui bărbat. Eu am intrat în fotbal, nu ma operă. Nu îmi face cinste. Am crescut foarte mult şi pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu vorbă bună. 

Cum să nu mă deranjeze? Anamaria Prodan are vizualizări, vinde cel mai bine în ţara asta. (…) Alexa este un caracter cum puţini se nasc. I-am cerut mii de scuze, am zis să ne calmăm. N-am ştiut că e presa. Eu am ieşiri dinastea şi le recunosc. Şi dacă nu recunoşti atunci ce să faci? Eu reprezint omul ăsta. Eu am făcut performanţă cu omul ăsta… oamenii ăştia n-au simţit în viaţa lor ce am simţit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucători vânduţi. (…) M-a prins de mână şi mi-a zis: 'Hai, te rog eu mult'. Mi-a zis şi Laur că nu este normal aşa ceva, că trebuie să am o conduită. Asta sunt! Îmi asum toate greşelile.', a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susţine că nu este vorba de gelozie şi că toată cearta a pornit de la un transfer. „Nu ne-am plictisit de patru ani de subiectul ăsta? Cu Anamaria cu Alexa, cu divorţul. Cum să nu mă deranjeze, mă gândesc că lumea… Anamaria Prodan vinde cel mai bine în ţara asta. El este cel mai bun prieten al meu, de ce să fie gelozie, dacă fata era cu noi împreună.”, a mai declarat Sexy-impresara.

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, dar s-a tot speculat că prezentatoarea "Gospodar fără pereche" (Pro TV) ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu. Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg