Linda Evans, din serialul „Dinastia”, a descoperit secretul fericirii!

Având la activ o carieră care se întinde pe mai bine de șase decenii, actrița de 79 de ani este cunoscută mai ales pentru rolul Krystle Carrington din serialul „Dinastia”, din anii ’80.

image

Divorțată de două ori, vedeta locuiește în Rainier, Washington, și privește în trecut cu nostalgie și recunoștință pentru lecțiile de viață învățate. Ca cei mai mulți dintre noi, Linda a crezut că lucrurile materiale îi vor aduce fericirea, însă o călătorie în Africa i-a schimbat cu totul mentalitatea. Ea considera că o zi petrecută la spa sau achiziționarea unor obiecte de preț o vor face să simtă împlinire. S-a înșelat! Actrița a descoperit că fericirea vine din interior.

În 2012, a mers cu niște prieteni în Africa și-a avut oportunitatea de-a sta împreună cu tribul Maasai. „În timpul zilei, mergeam cu acei războinici, care n-aveau prea multe lucruri deținute, ci erau într-o perfectă contopire cu natura. Iar noaptea stăteam și priveam stelele”, a început Evans să povestească pentru Daily Mail.

Linișe sufletească

„Am simțit atunci o senzație incredibilă de pace și bucurie – un sentiment care nu poate fi obținut prin cumpărarea multor lucruri materiale. Când m-am întors acasă, simțeam în continuare că eram în al nouălea cer!”, a continuat ea pe același ton liniștitor.

Înainte de acea călătorie care i-a schimbat viața, starul hollywoodian promisese organizației American Heart Association din New York că va defila pentru ei în cadrul unei prezentări de modă. La întoarcere, a probat rochia cu care trebuia să urce pe podium și și-a dat seama că nu-i mai venea: „Am încremenit! Era clar că mă îngrășasem!”, constatase îngrijorată.

„Cum de puteam simți atâta bucurie la întoarcerea din Africa și să mă simt atât de prost la numai câteva zile după aceea?! Ceea ce se schimbase era atitudinea mea. Judecata mea în privința felului în care arătam îmi distrusese bucuria de-a mai face parte dintr-un spectacol minunat. Privind în urmă, îmi place mult ce m-a învățat acel moment – și anume că trebuie să ne iubim în toate formele posibile”, a conchis vedeta.

Banii n-aduc fericirea

„Când îmi concentram toată atenția pe cariera mea și jucam rolul Krystle în «Dinastia», aveam totul la dispoziție și, cu toate astea, tot era ceva ce simțeam că-mi lipsește. Faima și succesul sunt minunate, dar nu le poți avea la nesfârșit și să încerci să le ai la nesfârșit nu te va face deloc fericit”, a ținut să adauge Linda.

„Acum trăiesc pe o propriettate din Washington, unde duc o viață liniștiă. Lucrez doar la proiecte speciale, care-mi oferă bucurie, și atât. (…) Unul dintre lucrurile bune ale vârstei a treia este să te iubești pe tine însuți indiferent de situația în care te aflii. Aceasta este lecția cea mai valoroasă pe care am învățat-o eu. Nu contează cât de târziu în viață este atunci când ai această revelație, important e să se întâmple!”, a dezvăluit Linda Evans secretul serenității cu care întâmpină cei 80 de ani pe care-i va împlini cât de curând.



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg