Regizorii îi cereau să le arate sânii la castinguri: „Dă-ți bluza jos...”

A jucat într-unul dintre filmele de mare succes cu James Bond, însă, înainte de-a deveni cunoscută, când mergea pe la castinguri la începutul carierei, avea de-a face cu regizori care-i cereau să se dezbrace la audiții, lucru care o făcea să se simtă „de parcă n-aș conta deloc”. Despre cine este vorba?

image

Despre Sophie Marceau, starul de cinema francez, care a apărut în comedia „La Boum”, la 13 ani, după care a cucerit publicul internațional cu prestația sa din „Braveheart”, în 1995, și a fost admirată, alături de Pierce Brosnan, în blockbusterul „The World is Not Enough”, în 1999. 

Vedeta din „Everything Went Fine” – care va fi lansat în această vineri în Marea Britanie – a vorbit cu cei de la The Telegraph despre cariera sa plină de succes și despre sacrificiile pe care a fost nevoiă să le facă pentru a reuși în industria cinematografică. Actrița susține că privește în trecut, când era doar o naivă adolescentă, cu „tristețe”. Care este motivul?   

Marceau susține că se simțea foarte prost „ca adolescentă de numai 16 ani, care avea de-a face cu tipi de 60 de ani la castinguri, care-mi cereau: «Dă-ți jos bluza, pentru că este vorba despre o scenă sexy!» Îmi ordonau de parcă eram nimeni, de parcă nu conta ce credeam eu și cum mă simțeam.”

sophie marceau and andrzej zulawski2 jpg jpeg

„Nu te poți folosi de vârsta pe care o ai sau de autoritatea de care te bucuri pentru a-i cere unei tinere să se dezbrace. Nici gând! Știu că era greșit. Dar, în același timp, eram și foarte nesigură pe mine și nu știam ce să fac. Eram actriță și voiam să reușesc în domeniul meu activitate, să mă bucur de apectele frumoase ale profesiei. Înțeleg de ce se profită de tinere în modul în care se profită…”, a ținut să adauge Sophie cu tristețe în glas.

Susținând că faima nu este nimic altceva decât „un șoc violent”, vedeta a adăugat următoarele: „Când devii cunoscut atât de devreme, începi să te protejezi creând o bulă în jurul vulnerabilității tale. Iar prețul pe care ajungi să-l plătești pentru propria siguranță este izolarea. Văd că se întâmplă asta cu multe alte celebrități. Cu cât devin mai faimoși, cu atât sunt mai însingurați”, a continuat ea cu toată sinceritatea.

image

Actrița a recunoscut că Andrzej Zulawski, regizorul polonez care a devenit iubitul ei pe când ea n-avea mai mult de 16 ani și el, 32, a devenit protectorul ei, „scutul” de care avea atâta nevoie în primii ei ani de carieră. Sophie a format un cuplu cu Andrzej timp de 16 ani, până în 2016, când el a murit de cancer, și s-a simțit protejată de partenerul ei în cei mai dificili ani din viață.

Foto - Shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg