Starul hollywoodian care s-a iubit cu președintele Kennedy, dar și cu tatăl lui

John F. Kennedy a avut multe aventuri amoroase, inclusiv cu superstarul de cinema Marilyn Monroe, și a învățat să cucerească femei chiar de la tatăl lui, Joseph P. Kennedy Sr., care și-a înșelat soția și-a avut relații extraconjugale chiar și cu celebrități de la Hollywood.

image

Se pare că Joe Kennedy a recurs la aventuri din pură… necesitate. Catolică practicantă, soția lui, Rose Kennedy, considera sexul necesar doar pentru a procrea, în rest… nu se întâmpla nimic între ea și partenerul ei de viață. După nașterea celui de-al optulea copil al lor, cei doi soți au încetat să mai facă vreodată sex, susține The Washington Post. Iar acest lucru l-a determinat pe bărbatul încă în puterea vieții să-și caute satisfacția sexuală în altă parte decât acasă. Chiar și-n Cetatea Filmului…

Prima întâlnire

La 49 de ani, Kennedy Sr. era ambasadorul Statelor Unite în Marea Britanie. Ducea o viață de huzur la Cannes, împreună cu întreaga sa familie, și închiriase, pe timpul verii, o vilă lângă Hôtel du Cap, care găzduia puzderie de vedete și persoane publice. Una dintre ele era chiar actrița Marlene Dietrich, care a povestit ulterior cum Kennedy „începuse s-o urmărească peste tot”, după cum a scris, la un moment dat, revista Vanity Fair.

Dietrich era măritată cu Rudolf Sieber la acea vreme și aveau împreună o fiică, însă aveau și un mariaj deschis care nu-i împiedica să-și ia amanți. Marlene avea 37 de ani când l-a întâlnit pe Kennedy și era deja implicată într-o relație intimă cu scriitorul Erich Maria Remarque („Pe frontul de vest nimic nou”, din 1928).

image

Cei doi amanți se asemănau mult, adorau să vorbească despre politică și tot felul de alte nimicuri. Kennedy și Dierich și-au reluat aventura în 1939, chiar înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. El a fost cel care a ajutat-o pe actriță în carieră și i-a mutat familia din Europa, în timp ce ea se întorsese la Hollywood pentru a filma westernul „Destry Rides Again”.

Aventura cu fiul

Aventura actriței cu fiul lui Kennedy, John F. Kennedy, a început la un bal din Cannes. Vanity Fair a scris cum George Jacobs, majordomul lui Frank Sinatra, a povestit în autobiografia lui despre acea seară memorabilă și cum viitorul președinte american dansa cu Dietrich, iar ea l-a pipăit peste tot.

Cei doi s-au reîntâlnit ani mai târziu, când JFK era deja șef de stat. Marlene filma în Washington, iar John a invitat-o la Casa Albă. Conform celor declarate de doi prieteni de-ai actriței, Kenneth Tynan și Gore Vidal, președintele și vedeta hollywoodiană au rămas singuri la un moment dat.

image

Atunci a fost momentul în care el a făcut primul pas, așa stângaci cum era el, și a sedus-o. Se pare că ea era destul de în vârstă, avea 60 de ani, dar asta n-o împiedica să se bucure în continuare de tot ceea ce avea să-i ofere viața. Cei doi amorezi au petrecut împreună „3 până la 6 minute de extaz împreună”, după care el a adormit. Actrița l-a trezit pentru că nu știa cum să iasă din Casa Albă și să ajungă la evenimentul la care întârziase deja.

Înainte de-a pleca, însă, Kennedy Jr. a întrebat-o dacă s-a culcat vreodată și cu tatăl lui. Ea l-a mințit frumos și i-a dat răspunsul pe care voia să-l audă, pe cel negativ.

Foto - Desire (1936), A Foreign Affair (1948), Rancho Notorious (1952)



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg