Ce mai fac fraţii lui Big Brother?

1 46164 original jpg jpeg

A fost odată Big Brother. Şi au fost nişte concurenţi care au devenit peste noapte vedete naţionale. Îţi mai aduci aminte de Soso, Alida, Violeta sau Iustin?

Ernest şi Soso au rămas prieteni

Ernest s-a remarcat atât în casa Big Brother,cât şi în afara ei. Prin urmare,acum este una dintre vedetele de top ale Primei TV.

Dar nu a uitat de ceilalţi concurenţi,cu care a legat prietenii strânse. „Cu Soso am rămas în relaţii bune. Ne auzim la telefon mai des decât ne vedem. El e la Timişoara,eu la Bucureşti. Ultima dată ne-am văzut în Timişoara,la o petrecere.”

Soso s-a întors la medicină

Soso (Sorin Fişteag) a câştigat detaşat prima ediţie a reality-show-ului fenomen. El era cel care se ţinea departe de conflicte şi pe care îl plăcea toată lumea.

A câştigat 50.000 de dolari, pe care i-a cheltuit cum a ştiut mai bine: şi-a cumpărat un apartament, şi-a ajutat familia cu bani, a călătorit în străinătate. Acum este reprezentant medical la o companie farmaceutică.

Ce mai fac ceilalţi?

Raluca Lăzăruţ, frumoasa de la BB2, este acum vedeta postului Antena 3, unde prezintă ştirile sportive. Raluca nu i-a uitat pe colegii ei din casa BB, cu Monica şi George fiind şi acum prietenă.

Andreea ,blondina de la BB1, după care suspina Ernest, a terminat Actoria. Violeta ,„fata cu pelerina”, s-a măritat cu chitaristul formaţiei Verso şi are o fetiţă. Alida s-a măritat şi ea. Iustin, câştigătorul celei de-a doua ediţii, a folosit banii pentru a cumpăra un teren la Costineşti şi pentru a-şi deschide o afacere în agroturism.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg