Natalie Imbruglia arată senzațional! Ce mai face solista cunoscută pentru piesa „Torn‟

Ți-o mai amintești pe Natalie Imbruglia, cea care cucerea inimile fanilor, în anii ’90, cu piesa „Torn‟? În prezent, ea are 47 de ani și arată la fel de bine. 

image

Când auzi numele Natalie Imbruglia, probabil îți vine în cap coverul „Torn‟, al trupei Ednaswap, pe care ea l-a cântat cu mândrie în anii ’90. De atunci, artista și-a continuat cariera, în ciuda faptului că nu a mai avut o piesă la fel de cunoscută precum „Torn‟. Ea a lansat chiar și anul trecut un album muzical, „Firebird‟. 

Într-un interviu pentru „The Guardian‟, artista a spus că la un moment dat, a crezut că a renunțat definitiv la muzică, dar în cele din urmă și-a dat seama că această pasiune este prima ei dragoste. „S-ar putea să nu fiu cel mai bun compozitor, dar știu că transmit emoții și o fac bine. Faptul că a durat mai mult să revin este ceva tipic pentru mine, din păcate‟, a spus Natalie. 

image

S-a remarcat și în calitate de actriță 

Natalie a activat în tot acest timp și în industria cinematografică. Ea a apărut în telenovela australiană „Neighbours‟, dar și în câteva comedii. Inclusiv și-a arătat atuurile pe scena de teatru, din Marea Britanie. „Să joc cu actorii de teatru a fost un lucru foarte bun pentru încrederea pe care am căpătat-o în mine‟, a spus ea pentru revista „Red‟, în anul 2015. 

A divorțat și a devenit mamă cu ajutorul fertilizării in vitro

În ceea ce privește viața personală, Natalie a divorțat, în 2008, de muzicianul Daniel Johns, lucru care a afectat-o emoțional. Pentru că mereu și-a dorit să devină mamă, cântăreața a apelat la un donator de spermă anonim, iar cu ajutorul fertilizării in vitro, a devenit mama lui Max Valentine. „Acesta este ceva ce mi-am dorit de foarte mult timp și sunt binecuvântată că acest lucru este posibil.‟, declara artista. 

image

Natalie avea doar 22 de ani, când „Torn‟ devenise un hit, iar când privește înapoi, recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să facă față celebrității. „A fost descurajant. Nu prea aveam multă încredere în mine‟, a spus ea, potrivit „Bestlifeonline‟. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest / Sursă video: Youtube 



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg