Lindsay Lohan s-a mutat într-un loc unde paparazzii sunt interziși. Cum arată și cu ce se ocupă

Lindsay Lohan a cunoscut celebritatea de mică, iar viața sa nu a fost lipsită de momente controversate. Acum, la vârstă de 35 de ani, celebra actriță și antreprenoare, a ales să părăsească America pentru un loc în care nu există paparazzi. Unde s-a mutat milionara? 

image

Lohan și-a început cariera la o vârstă fragedă, fiind inițial model pentru o revistă de copii și pentru reclame. La doar 10 ani, a jucat în primul serial, „Another World‟, însă a devenit celebră pentru filmele „Freaky Friday‟ și „Mean Girls‟. Ea a activat și în lumea muzicală, însă viața personală controversată i-a umbrit această activitate. Ca și mulți actori care și-au început carierele mult prea devreme, celebritatea a devenit copleșitoare pentru Lindsay. Ea a devenit dependentă de droguri și de alcool, iar poveștile sale de dragoste întotdeauna s-au încheiat cu scandal. Tânăra a ajuns și la închisoare de câteva ori, iar tatăl său a acuzat-o de prostituție. 

Ce mai face Lindsay Lohan, din „Mean Girls‟

Acum, Lohan a lăsat trecutul tumultos în urmă și viața celebră pe care o ducea la Hollywood. Ea trăiește astăzi în Dubai, unde spune că este mult mai liniștită. „Am ajuns aici și am simțit un anumit sentiment de calm‟, a spus ea, pentru publicația „Vogue‟. 

image

Se pare că în acest loc nu îi lipsește celebritatea. În Dubai, paparazzi sunt interziși, lucru care o face fericită pe Lindsay. „Cred că liniștea se datorează faptului că paparazzii sunt ilegali. Am învățat cum să trăiesc o viață normală și chiar cum să spun nu. Și chiar să mă pun pe mine pe primul loc și să aleg lucrurile pe care vreau să le fac cu înțelepciune, mai întâi pe mine‟, a declarat ea. 

Lohan s-a mutat în anul 2014 în Dubai, însă nu a renunțat în totalitate la aparițiile publice. De curând, a jucat într-o reclamă pentru Super Bowl, dar și într-un film de pe Netflix. În curând, urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Bader Shammas.

image

Sursă foto: Instagram - Lindsay Lohan, PinterestRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg