Ce obiceiuri zilnice obişnuite de igienă sunt evitate de actriţa Cameron Diaz şi de ce

1 cameron diaz shutterstock 185450333 jpg jpeg

Au la dispoziţie cele mai bune tratamente de înfrumuseţare şi oameni care să le dea sfaturi de stil. Cu toate acestea, cele mai bogate staruri au dezvăluit că preferă să excludă unele practici de igienă uzuale.

Printre primele celebrităţi care au vorbit despre obicieurile lor legate de igienă s-au numărat Mila Kunis şi Ashton Kutcher. Au mărturisit că nu fac baie atât de des pe cât ar trebui nici ei, nici copiii lor. „Nu îmi spăl corpul cu săpun în fiecare zi‟, a spus actriţa într-un podcast. Kutcher a adăugat: „Îmi spăl axilele şi picioarele zilnic şi nimic altceva‟. Jake Gyllenhaal, starul din „Spider-Man: Far From Home‟ a declarat pentru Vanity Fair că el nu vede rostul unui duş zilnic. „Îmi dau seama din ce în ce mai mult că îmbăierea zilnică este mai puţin necesară. Cred că există o lume întreagă care nu face asta şi care a observat că este util pentru întreţinerea pielii. Ne curăţăm în mod natural‟, a spus actorul. Şi alţi actori, Brad Pitt,  Charlize Theron, au recunoscut că fac baie rareori. Cameron Diaz a dezvăluit recent că şi ea refuză să respecte o practică de igienă obişnuită pentru mulţi.

Cameron Diaz nu-şi spală niciodată faţa

Recent, actriţa a declarat că a adoptat o rutină minime de înfrumuseţare, dar aceasta nu include spălarea feţei. În ciuda faptului că a recunoscut că are o mulţime de produse de înfrumuseţare scumpe, Diaz a spus că are o rutina de înfrumuseţare simplă.  În podcastul „Rule Breakers‟, a afirmat cu lejeritate:  „Nu-mi pasă! Este ultimul lucru la care mă gândesc zilnic. Poate că uneori nu mă gândesc deloc în timpul zilei la felul în care arăt. Nu fac nimic. Nu mă spăl niciodată pe faţă‟. Cu toate acestea, ea foloseşte unele produse de înfrumuseţare când îşi aminteşte să facă acest lucru: „De două ori pe lună, dacă am noroc, îmi spun: «Oh, mai bine îmi pun asta. Poate funcţionează.» Asta este tot ce fac‟.

Citeşte şi:

Cameron Diaz regretă intervenţiile cosmetice la care a apelat. Nu s-a mai recunoscut în oglindă

Kate Hudson, Cameron Diaz şi fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, triunghiul amoros care a zguduit Hollywoodul

„Nu cred în antiperspirant!‟

Aceasta nu este prima oară când Cameron Diaz a mărturisit că are un program de igienă redus. În anul 2014, ea a spus că nu mai crede în deodorant. „Nu cred în antiperspirant! Este foarte rău pentru tine. Nu l-am folosit de aproape 20 de ani‟, a spus ea atunci. În acelaşi interviu, a sfătuit lumea  să „epileze subraţul, astfel încât să nu reţină mirosul neplăcut‟.

FOTO: Shutterstock