Ce pofte alimentare are Rihanna în sarcină și la ce preparat special a renunțat

Rihanna, cântăreața în vârstă de 34 de ani, urmează să devină mamă pentru prima oară. La fel ca multe alte viitoare mămici, artista se confruntă cu pofte alimentare pe care nu și le poate stăpâni. Iată de la ce preparate nu se poate abține! 

image

Dacă ai ținut pasul cu activitatea Rihannei, din ultimul timp, probabil știi cât este de mândră cu sarcina sa. Viitoarea mămică nu ezită să își etaleze burtica de gravidă la evenimentele importante la care participă. Nici poftele tipice acestei perioade nu îi sunt străine artistei! Într-un interviu acordat publicației „Vogue‟, Rihanna a spus ce poftește în sarcină, dar și ce evită să mănânce. 

image

Știm deja că, la fel ca alte vedete care se respectă, Rihanna are un bucătar personal care îi gătește mâncăruri inspirate din zone exotice. Aceste preparate conțin, în general, condimente precum: adobo, (un fel de vegeta 100% natural), cuburi de condimente, Old Bay, (mix de condimente special conceput pentru fructe de mare, carne și legume) curry, dar și chimen. 

Ce pofte speciale are Rihanna în sarcină

Când vine vorba de poftele unei femei însărcinate te poți aștepta la orice. Acest lucru este valabil și în cazul artistei din Barbados. Potrivit „Vogue‟, Rihanna poftește, în prezent, la mandarine cu sare, deoarece îi amintesc de copilărie: „Trebuie să fie cu sare și numai cu sare, pentru că în Barbados ne duceam cu fructele în ocean și le înmuiam‟, a declarat ea. 

Mandarinele cu sare nu sunt singurele gustări din meniul său. În ciuda faptului că Rihanna nu obișnuia până acum să consume dulciuri, în prezent, se declară un fan al gogoșilor cu ciocolată: „Mi-a fost greu să țin sarcina ascunsă de grupul meu, pentru că ei îmi cunosc obiceiurile. Îmi spun: Nu vrei să bei ceva? Nu fumezi? Ei știu că urăsc dulciurile și dintr-o dată cer prăijituri și gogoși. Dacă te apropii de mine cu o gogoașă acoperită cu multă ciocolată, ai inima mea pentru totdeauna‟, a spus artista. 

De asemenea, potrivit „Eatthis‟, Rihanna a renunțat, în această perioadă, la felul său preferat de mâncare: cartofi copți cu caviar. 

Sursă foto: PinterestRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg