Ce pofte alimentare are Rihanna în sarcină și la ce preparat special a renunțat

Rihanna, cântăreața în vârstă de 34 de ani, urmează să devină mamă pentru prima oară. La fel ca multe alte viitoare mămici, artista se confruntă cu pofte alimentare pe care nu și le poate stăpâni. Iată de la ce preparate nu se poate abține! 

image

Dacă ai ținut pasul cu activitatea Rihannei, din ultimul timp, probabil știi cât este de mândră cu sarcina sa. Viitoarea mămică nu ezită să își etaleze burtica de gravidă la evenimentele importante la care participă. Nici poftele tipice acestei perioade nu îi sunt străine artistei! Într-un interviu acordat publicației „Vogue‟, Rihanna a spus ce poftește în sarcină, dar și ce evită să mănânce. 

image

Știm deja că, la fel ca alte vedete care se respectă, Rihanna are un bucătar personal care îi gătește mâncăruri inspirate din zone exotice. Aceste preparate conțin, în general, condimente precum: adobo, (un fel de vegeta 100% natural), cuburi de condimente, Old Bay, (mix de condimente special conceput pentru fructe de mare, carne și legume) curry, dar și chimen. 

Ce pofte speciale are Rihanna în sarcină

Când vine vorba de poftele unei femei însărcinate te poți aștepta la orice. Acest lucru este valabil și în cazul artistei din Barbados. Potrivit „Vogue‟, Rihanna poftește, în prezent, la mandarine cu sare, deoarece îi amintesc de copilărie: „Trebuie să fie cu sare și numai cu sare, pentru că în Barbados ne duceam cu fructele în ocean și le înmuiam‟, a declarat ea. 

Mandarinele cu sare nu sunt singurele gustări din meniul său. În ciuda faptului că Rihanna nu obișnuia până acum să consume dulciuri, în prezent, se declară un fan al gogoșilor cu ciocolată: „Mi-a fost greu să țin sarcina ascunsă de grupul meu, pentru că ei îmi cunosc obiceiurile. Îmi spun: Nu vrei să bei ceva? Nu fumezi? Ei știu că urăsc dulciurile și dintr-o dată cer prăijituri și gogoși. Dacă te apropii de mine cu o gogoașă acoperită cu multă ciocolată, ai inima mea pentru totdeauna‟, a spus artista. 

De asemenea, potrivit „Eatthis‟, Rihanna a renunțat, în această perioadă, la felul său preferat de mâncare: cartofi copți cu caviar. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg