Creierul lui John F. Kennedy, dat dispărut încă din 1966. N-a fost înmormântat cu trupul fostului președinte

În noiembrie 1963, președintele american se afla în toiul campaniei prezidențiale. Kennedy și Prima Doamnă ajunseseră în Texas pe 21 ale lunii, având în program o oprire în Dallas.

john f kennedy intro jpeg

În timpul vizitei sale în acest oraș, cuplul prezidențial și-a salutat electoratul din limuzină. În jurul orei 12.30, pe 22 noiembrie, s-au auzit câteva împușcături ațintite direct spre mașina acestora. Președintele american fusese împușcat în cap și gât, fiind pronunțat mort la aproximativ 30 de minute de la incident.

Ce s-a întâmplat după pronunțarea decesului?

Trupul neînsuflețit al primul om în stat a fost depus în Washington, la cimitirul Arlington. Ceea ce este mai puțin cunoscut e faptul că creierul președintelui n-a fost înmormântat cu restul trupului acestuia și, mai mult de-atât, nu se știe nici în ziua de azi unde este organul atins de glonțul ucigaș al lui JFK.

Circumstanțele în care a avut loc asasinarea președintelui american au dat naștere multor teorii ale conspirației, iar faptul că creierul acestuia a dispărut fără urmă n-a făcut decât să sporească misterul.

După împușcături, Kennedy a fost transportat de urgență la spitalul Parkland, unde rănile sale s-au dovedit a fi fatale. Fostul șef de stat a fost declarat decedat de către doctorul său personal, George Burkley, care a conchis că rana de la cap i-a provocat moartea. Trupul acestuia a fost transportat cu Air Force One spre Washington, apoi dus la Spitalul Naval din Bethesda, Maryland, pentru efectuarea autopsiei.

Autopsie cu bucluc

În timpul autopsiei, creierul lui Kennedy a fost scos și, după cum ne informează www.vanityfair.com, a fost depozitat într-un recipient din oțel. Creierul și alte organe vitale au fost date Serviciilor Secrete, după care au fost mutate în “camera sigură” din Arhiva Națională.

În ciuda protocolului foarte strict, pe 31 octombrie 1966, s-a descoperit că creierul lui John F. Kennedy a dispărut din Arhiva Națională. Nici măcar în ziua de astăzi nu se știe cum de a fost posibil să dispară așa ceva și nu există dovezi clare unde poate fi. Ci doar supoziții. Care sunt acestea?

The Vintage News susține că creierul președintelui și alte dovezi au fost, pur și simplu, ascunse pentru a mușamaliza niște detalii incredibile ale asasinatului. E posibil ca creierul să fie singurul indicator al traiectoriei împușcăturilor care l-au omorât pe JFK. Astfel, este bine ascuns, pentru ca nimeni să nu descopere vreodată ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi fatidică.

Planul secret al fratelui

Altă ipoteză este că fratele lui, Robert Kennedy, ar fi fost cel care a furat creierul președintelui. De ce ar face asta? Conform celor făcute publice de NeuroTray, Robert F. Kennedy a trimis o scrisoare medicului Bourkley pe 22 aprilie 1965, în care i-a cerut acestuia să trimită creierul fratelui său fostei lui secretare, Evelyn Lincoln, care nu făcea decât să catalogheze obiectele care aparținuseră președintelui pentru un transfer final spre Arhiva Națională.

Historic Mysteries confirmă faptul că Robert F. Kennedy a fost cel care a decis să mute creierul lui  John F. Kennedy la Arhiva Națională. Scriitorul James L. Swanson e de părere că Robert a luat creierul fratelui său înainte ca acesta să ajungă în Arhivă sau l-a furat după. De ce ar face asta? Pentru a ascunde consumul președintelui de droguri și medicamente, care nu fusese făcut public pe durata mandatului său și care i-ar fi afectat radical reputația regretatului președinte american.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg