Creierul lui John F. Kennedy, dat dispărut încă din 1966. N-a fost înmormântat cu trupul fostului președinte

În noiembrie 1963, președintele american se afla în toiul campaniei prezidențiale. Kennedy și Prima Doamnă ajunseseră în Texas pe 21 ale lunii, având în program o oprire în Dallas.

john f kennedy intro jpeg

În timpul vizitei sale în acest oraș, cuplul prezidențial și-a salutat electoratul din limuzină. În jurul orei 12.30, pe 22 noiembrie, s-au auzit câteva împușcături ațintite direct spre mașina acestora. Președintele american fusese împușcat în cap și gât, fiind pronunțat mort la aproximativ 30 de minute de la incident.

Ce s-a întâmplat după pronunțarea decesului?

Trupul neînsuflețit al primul om în stat a fost depus în Washington, la cimitirul Arlington. Ceea ce este mai puțin cunoscut e faptul că creierul președintelui n-a fost înmormântat cu restul trupului acestuia și, mai mult de-atât, nu se știe nici în ziua de azi unde este organul atins de glonțul ucigaș al lui JFK.

Circumstanțele în care a avut loc asasinarea președintelui american au dat naștere multor teorii ale conspirației, iar faptul că creierul acestuia a dispărut fără urmă n-a făcut decât să sporească misterul.

După împușcături, Kennedy a fost transportat de urgență la spitalul Parkland, unde rănile sale s-au dovedit a fi fatale. Fostul șef de stat a fost declarat decedat de către doctorul său personal, George Burkley, care a conchis că rana de la cap i-a provocat moartea. Trupul acestuia a fost transportat cu Air Force One spre Washington, apoi dus la Spitalul Naval din Bethesda, Maryland, pentru efectuarea autopsiei.

Autopsie cu bucluc

În timpul autopsiei, creierul lui Kennedy a fost scos și, după cum ne informează www.vanityfair.com, a fost depozitat într-un recipient din oțel. Creierul și alte organe vitale au fost date Serviciilor Secrete, după care au fost mutate în “camera sigură” din Arhiva Națională.

În ciuda protocolului foarte strict, pe 31 octombrie 1966, s-a descoperit că creierul lui John F. Kennedy a dispărut din Arhiva Națională. Nici măcar în ziua de astăzi nu se știe cum de a fost posibil să dispară așa ceva și nu există dovezi clare unde poate fi. Ci doar supoziții. Care sunt acestea?

The Vintage News susține că creierul președintelui și alte dovezi au fost, pur și simplu, ascunse pentru a mușamaliza niște detalii incredibile ale asasinatului. E posibil ca creierul să fie singurul indicator al traiectoriei împușcăturilor care l-au omorât pe JFK. Astfel, este bine ascuns, pentru ca nimeni să nu descopere vreodată ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi fatidică.

Planul secret al fratelui

Altă ipoteză este că fratele lui, Robert Kennedy, ar fi fost cel care a furat creierul președintelui. De ce ar face asta? Conform celor făcute publice de NeuroTray, Robert F. Kennedy a trimis o scrisoare medicului Bourkley pe 22 aprilie 1965, în care i-a cerut acestuia să trimită creierul fratelui său fostei lui secretare, Evelyn Lincoln, care nu făcea decât să catalogheze obiectele care aparținuseră președintelui pentru un transfer final spre Arhiva Națională.

Historic Mysteries confirmă faptul că Robert F. Kennedy a fost cel care a decis să mute creierul lui  John F. Kennedy la Arhiva Națională. Scriitorul James L. Swanson e de părere că Robert a luat creierul fratelui său înainte ca acesta să ajungă în Arhivă sau l-a furat după. De ce ar face asta? Pentru a ascunde consumul președintelui de droguri și medicamente, care nu fusese făcut public pe durata mandatului său și care i-ar fi afectat radical reputația regretatului președinte american.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg