Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebrităţilor

Hollywood este un oraș plin de personalități excentrice. Multor vedete li se oferă posibilitatea să-și satisfacă toate capriciile, chiar dacă acestea presupun construirea unor monumente funerare sau comandarea unor mari opere de artă în încercarea de lăsa o moștenire de durată pentru generațiile viitoare.

image

Vedetele hollywoodiene găsesc metode de a emoţiona sau amuza şi după dispariţia lor. Stau dovadă epitafurile lăsate pe pietrele lor funerare. Unele celebrităţi au ales moduri pline de umor și ciudate prin care să fie comemorate. Află declarațiile neobişnuite lăsate pentru călătoria lor finală pe covorul roșu!

„Pleacă, acum adorm”

Îndrăzneața actriță Joan Hackett (1934–1983) a fost cunoscută pentru rolul din filmul din 1981 „Only When I Laugh”, pentru care a fost nominalizată la Oscar. A şi câștigat un Glob de Aur. După ce a abandonat liceul, Hackett a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe de teatru din generația ei și a atras atenția Hollywood-ului. A avut mai multe apariții televizate, „The Twilight Zone”, „The Defenders” și „The Love Boat”.

A murit din cauza unui cancer ovarian la vârsta de numai 49 de ani. A fost înmormântată la Hollywood Forever Cemetery. După o carieră atât de prolifică, epitaful ei spune totul: „Pleacă, acum adorm”.

„Let’ er rip”

Comediantul Leslie Nielson (1926–2010) este bine cunoscut pentru rolul detectivului Frank Drebin în „Police Squad” şi pentru cel din „The Naked Gun”. Cu toate acestea, actorul de origine canadiană și-a început cariera în filme dramatice precum „Forbidden Planet” și „The Poseidon Adventure”, înainte de a trece la comedie.

După interpretarea din „Airplane”, Nielsen a ajuns faimos și a continuat să joace în „Dracula: Dead and Loving It”, precum și în „Scary Movie”. Avea o înclinație incontestabilă pentru umor, prin urmare este un omagiu potrivit ca pe piatra sa funerară să scrie „Let’ er rup” în onoarea talentului său pentru comedie. Expresia folosită se referă la a face lucrurile în grabă, fără a se gândi prea mult, fără griji.

„Asta este tot, oameni buni!”

Mel Blanc (1908-1989) a fost geniul din spatele vocilor unor personaje animate ca Bugs Bunny, Daffy Duck și Porky Pig. A dat viaţă la peste 400 de personaje. Și-a descoperit talentul când, pe vremea când era gazda unui program radio din Oregon, a fost forțat să-și mascheze vocea pentru a crea iluzia mai multor vorbitori. Un interpret talentat, Blanc a lucrat pentru a da voce aproximativ 3.000 de personaje de desene animate de-a lungul carierei sale de 50 de ani. Nimic mai potrivit ca epitaful său să fie un omagiu adus legendarei Looney Tunes: „Asta este tot, oameni buni!” („That’s all, folks! ”)

„A ales calea cea mai grea”

Bette Davis (1908–1989)  a fost văzută de mulți drept cea mai mare actriță din Epoca de Aur a Hollywoodului. Originară din New England, a insistat să ofere spectacole autentice și, uneori, lipsite de farmec, care au rezonat cu publicul. A jucat în filme clasice precum „All About Eve”  și „Whatever Happened to Baby Jane?”. Mereu atentă la detaliii, era preocupată de perfecțiune ceea ce a îngreunat treaba partenerilor său de platou. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că epitaful ei este: „A ales calea cea mai grea”.

FOTO: PixabayRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg