Ce spune Hilaria, soţia lui Alec Baldwin, despre incidentul de pe platoul de filmare al filmului „Rust‟

1 hilaria si alec baldwin jpg jpeg

Directoarea de imagine, Halyna Hutchins, şi-a pierdut viaţa, iar regizorul Joel Souza a fost grav rănit, după ce actorul Alec Baldwin a tras pe platoul de filmare al filmului „Rust‟, din greşeală, cu un pistol de recuzită, care avea gloanţe reale. Ce spune soţia actorului despre acest incident tragic?

Anchetatorii cercetează cazul, iar până acum nu s-a stabilit a cui este vina. Potrivit documentelor din Santa Fe, Baldwin exersa să tragă cu pistolul de recuzită, când arma, care nu trebuia să fie încărcată, a explodat şi i-a împuşcat pe cei doi.

Până la verdictul autorităţilor, actorul Alec Baldwin, cel care a tras din greşeală cu arma, este devastat. El a fost fotografiat de către paparazzi cu ochii în lacrimi şi este distrus, mai ales că, aşa cum el a declarat, Halyna Hutchins i-a fost prietenă.

Citeşte şi: Cum poate schimba moartea Halynei Hutchins Hollywoodul? Femeia a fost împuşcată mortal de Alec Baldwin la filmări

Hilaria Baldwin, femeia care este căsătorită cu Alec Baldwin de 9 ani, a publicat un mesaj pe reţelele de socializare despre cele întâmplate. Ce spune despre acest incident?

Hilaria a postat sâmbătă seară, pe contul de Instagram, o fotografie alături de Alec, în care îl ţine de mână: „Te iubesc şi sunt aici”, a scris ea. Totodată, femeia, care are 6 copii cu actorul, a povestit pentru New York Post, că familia ei se află în Vermont pentru „a-i plânge‟ moartea lui Hutchins. Ea şi-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la modul în care, acest caz i-ar putea afecta sănătatea mintală a soţului ei:

„L-am adus pe Alec aici pentru că trebuie să plângem moartea Halynei. Lui Alec i s-a întâmplat un lucru cu adevărat traumatizant. Numai când te uiţi la soldaţii şi la ofiţerii de poliţie este traumatizant. Am venit aici pentru linişte‟. Ea a adăugat: „Are nevoie de spaţiu pentru ca eu să am grijă de sănătatea lui mintală. Este un lucru îngrozitor care s-a întâmplat. Alec se simte îngrozitor‟, a spus Hilaria.

Citeşte şi: Accidente mortale la filmări. Bruce Lee, distrus, după ce în filmul „Corbul”, în care juca fiul său Brandon, s-au folosit gloanţe reale

Când a fost întrebată despre anchetă, ea a spus că încă aşteaptă răspunsuri concrete din partea autorităţilor: „Nu vom da răspunsuri până când nu vom primi rezultatele investigaţiei. Nu ştiu ce s-a întâmplat şi avem întrebări, la fel ca toată lumea. Vrem răspunsuri mai repede decât oricine. Trebuie să avem respect pentru procesul autorităţilor‟, a spus ea.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg