Ce spune Hilaria, soţia lui Alec Baldwin, despre incidentul de pe platoul de filmare al filmului „Rust‟

1 hilaria si alec baldwin jpg jpeg

Directoarea de imagine, Halyna Hutchins, şi-a pierdut viaţa, iar regizorul Joel Souza a fost grav rănit, după ce actorul Alec Baldwin a tras pe platoul de filmare al filmului „Rust‟, din greşeală, cu un pistol de recuzită, care avea gloanţe reale. Ce spune soţia actorului despre acest incident tragic?

Anchetatorii cercetează cazul, iar până acum nu s-a stabilit a cui este vina. Potrivit documentelor din Santa Fe, Baldwin exersa să tragă cu pistolul de recuzită, când arma, care nu trebuia să fie încărcată, a explodat şi i-a împuşcat pe cei doi.

Până la verdictul autorităţilor, actorul Alec Baldwin, cel care a tras din greşeală cu arma, este devastat. El a fost fotografiat de către paparazzi cu ochii în lacrimi şi este distrus, mai ales că, aşa cum el a declarat, Halyna Hutchins i-a fost prietenă.

Citeşte şi: Cum poate schimba moartea Halynei Hutchins Hollywoodul? Femeia a fost împuşcată mortal de Alec Baldwin la filmări

stanga
dreapta
4 hilaria baldwin jpg jpeg
2 alec baldwin jpg jpeg
3 alec baldwin familie jpg jpeg

Hilaria Baldwin, femeia care este căsătorită cu Alec Baldwin de 9 ani, a publicat un mesaj pe reţelele de socializare despre cele întâmplate. Ce spune despre acest incident?

Hilaria a postat sâmbătă seară, pe contul de Instagram, o fotografie alături de Alec, în care îl ţine de mână: „Te iubesc şi sunt aici”, a scris ea. Totodată, femeia, care are 6 copii cu actorul, a povestit pentru New York Post, că familia ei se află în Vermont pentru „a-i plânge‟ moartea lui Hutchins. Ea şi-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la modul în care, acest caz i-ar putea afecta sănătatea mintală a soţului ei:

„L-am adus pe Alec aici pentru că trebuie să plângem moartea Halynei. Lui Alec i s-a întâmplat un lucru cu adevărat traumatizant. Numai când te uiţi la soldaţii şi la ofiţerii de poliţie este traumatizant. Am venit aici pentru linişte‟. Ea a adăugat: „Are nevoie de spaţiu pentru ca eu să am grijă de sănătatea lui mintală. Este un lucru îngrozitor care s-a întâmplat. Alec se simte îngrozitor‟, a spus Hilaria.

Citeşte şi: Accidente mortale la filmări. Bruce Lee, distrus, după ce în filmul „Corbul”, în care juca fiul său Brandon, s-au folosit gloanţe reale

Când a fost întrebată despre anchetă, ea a spus că încă aşteaptă răspunsuri concrete din partea autorităţilor: „Nu vom da răspunsuri până când nu vom primi rezultatele investigaţiei. Nu ştiu ce s-a întâmplat şi avem întrebări, la fel ca toată lumea. Vrem răspunsuri mai repede decât oricine. Trebuie să avem respect pentru procesul autorităţilor‟, a spus ea.

Sursă foto: Shutterstock, InstagramRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg