Ce sugestie îndrăzneaţă a primit Regina Elisabeta a II-a cu privire la funeraliile soţului Philip

1 shutterstock 286884137 jpg jpeg

Un critic al familiei regale britanice a venit cu o propunere greu de trecut cu vederea de regina Angliei. Bărbatul consideră că membrii casei regale nu ar trebui trataţi la fel cu Majestatea Sa, dimpotrivă, chiar şi când vine vorba despre cheltuielile cu înmormântarea. Mai mult, Graham Smith consideră că a venit timpul ca Anglia să aibă în fruntea ei un şef de stat şi nu un rege.

În acest sens, CEO-ul Republic, o organizaţie care militează pentru desfiinţarea casei regale britanice, spune că persoanele care au intrat în familie prin alianţă nu ar trebui să beneficieze de aceste scutiri de taxe pentru evenimentele importante, precum nunţi, botezuri, înmormântări. Cu alte cuvinte, în cazul Prinţului Philip, soţul de peste 72 de ani al Reginei Elisabeta a II-a, nu ar trebui să se pună la dispoziţie fonduri din partea statului englez pentru funeralii.

Prinţul Philip, înmormântat pe banii Reginei

Şeful organizaţiei Graham Smith a declarat: „Pot să înţeleg când este vorba despre monarh, care este şef de stat, că este un fond special pentru evenimentele funerare. Ar fi pueril să sugerăm să nu acordăm acest drept Reginei. Însă (n.r. lucrurile stau altfel) cu Prinţul Philip, care este o persoană privată şi care se întâmplă să fie soţul reginei‟. Graham spune că familia regală are o sumă importantă de bani, deci îşi poate permite să organizeze astfel de evenimente fără ajutorul statului. „Nu văd de ce ar trebui să se ceară contribuabilului să facă asta, oricum totul va costa foarte mult din cauza regulilor şi politicii regale‟, a adăugat acesta.

Graham a încheiat cu siguranţa că Prinţul Philip va fi condus pe ultimul drum în cadrul unui eveniment la care vor participa foarte mulţi oameni: „cred doar că regalitatea are tendinţa de a se confunda cu statul şi se pare că tot ceea ce fac membrii regali trebuie să fie finanţat de noi‟.

@shutterstockRecente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg