Ce tradiţie neobişnuită respectă Gwyneth Paltrow de ziua fiicei sale. Dovada că este o mamă modernă

3 gwyneth paltrow jpg jpeg

Gwyneth Paltrow este cunoscută pentru faptul că face lucruri excentrice, iar când vine vorba de momentele petrecute alături de fiica sa, Apple Martin, aceasta nu se dă în lături de la distracţie şi de la lucruri inedite.

Pe lângă faptul că este un fotomodel de succes, Gwyneth Paltrow este şi o mamă minunată. Gwyneth are o relaţie excelentă cu fiica sa, Apple Martin, în vârstă de 17 ani. Pe 14 mai fotomodelul a sărbătorit ziua fiicei sale, iar recent, aceasta a mărturisit care este tradiţia pe care aceasta o urmează cu stricteţe în fiecare an, de ziua lui Apple.

Născută din dragostea lui Gwyneth Paltrow cu fostul său soţ, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, Apple este o tânără frumoasă, care îi seamănă perfect mamei sale, moştenindu-i ochii albaştrii şi părul lung blond. Deşi părinţii săi au divorţat, Apple se înţelege de minune atât cu Chris, cât şi cu Gwyneth, iar în fiecare an îi are aproape de ziua sa de naştere.

2 apple martin png png
stanga
dreapta
2 apple martin png png
1 gwyneth paltrow png png

(Apple Martin, fiica lui Gwyneth Paltrow)

An de an, pe 14 mai, Apple petrece alături de cei dragi şi nu trece peste o tradiţie pe care o are alături de mama ei - cele două îşi fac câte un piercing pentru a marca încă un an adăugat la vârsta lui Apple: „În fiecare an de ziua lui Apple ne facem câte un nou piercing, este o mică tradiţie pe care o avem‟, a scris Paltrow, pe contul său de Instagram.

Apple Martin se implică în afacerile mamei sale

Inspirată de această tradiţie, Gwyneth nu s-a mulţumit cu piercing-urile cumpărate din magazin, ci şi-a dorit ca ea şi fiica sa să poarte propriile bijuterii. Aşadar, pe data de 7 iunie, Gwyneth a lansat o colecţie de bijuterii, care a inclus o pereche de cercei, numiţi „Martin‟, după fiica sa. Pe pagina de Instagram, fotomodelul a spus că Martin a contribuit direct în această colecţie: „A fost o mare inspiraţie pentru această colecţie şi m-a ajutat să lucrez la design‟, a scris Gwyneth. Cerceii sunt din aur şi diamante, iar preţul lor este de 1450 de dolari.

1 gwyneth paltrow png png

Nu este prima oară când Gwyneth primeşte ajutor din partea fiicei sale - Apple Martin a ajutat-o pe aceasta să promoveze diverse produse de înfrumuseţare şi chiar a postat pe Internet un filmuleţ în care vorbeşte despre rutina mamei sale de îngrijire.

Sursă foto: Instagram, ShutterstockRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg