Ce truc de înfrumuseţare foloseşte Sophia Loren pentru a scăpa de cearcăne? Te costă doar 5 lei!

2 shutterstock 208551130 jpg jpeg

Sophia Loren ne ia respiraţia cu frumuseţea ei de zeci de ani încoace. A cucerit lumea nu doar cu această calitate, ci şi cu talentul actoricesc. Cu o popularitate greu de egalat de o altă actriţă italiană, a jucat în aproximativ 100 de filme şi continuă să apară în producţii noi, în ciuda vârstei de 86 de ani la care arată uimitor. Chiar dacă nu putem avea toate frumuseţea ei, am putea încerca un truc de înfrumuseţare pe care-l foloseşte de mult timp.

În ciuda copilăriei plină de lipsuri, Sophia Loren a avut una dintre cele mai interesante trasee din istoria filmului. Într-o carieră de aproape şapte decenii, a jucat în roluri dramatice în anii '50, '60 şi '70, alături de Cary Grant, Marcello Mastroianni, John Wayne, Gregory Peck şi Marlon Brando. A rămas celebră în istoria cinematografiei scena de striptease pe care o face în faţa actorului Marcello Mastroianni, în filmul „Ieri, azi şi mâine‟, din anul 1963. A câştigat inimile cinefililor cu rolurile din „Casa plutitoare‟, „Căderea Imperiului Roman‟, „Ieri, azi şi mâine‟, „Morocănoşii‟, „Căsătorie în stil italian‟,  „Ciociara‟, pentru care a şi primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal acordat vedetei unui film străin.

În urmă cu şase ani, Sophia Loren a ieşit din perioada de retragere care durase 11 ani pentru a filma „Vocea umană”, o dramă romantică realizată după piesa omonimă a lui Jean Cocteau. În proiectul de 25 de minute, care a fost regizat de fiul ei Edoardo Ponti, Loren a interpretat o femeie singură, care locuieşte alături de menajera ei într-o vilă italiană şi care are o convorbire telefonică emoţionantă cu bărbatul pe care l-a iubit cândva şi care a părăsit-o pentru o altă femeie. Recent, a fost lansată pe Netflix o nouă peliculă, numită „The Life Ahead‟, în care Sophia Loren va încânta publicul cu rolul unei bătrâne supravieţuitoare a Holocaustului şi pentru care este posibil ca în anul 2021 să primească un nou premiu Oscar.  Această actriţă extraordinară şi neobosită îşi păstrează frumuseţea în pofida vârstei, de aceea sfaturile ei în privinţa îngrijirii personale ar trebui urmate. Din punctul ei de vedere, chiar şi o femeie cu aspect simplu poate arăta extrem de atractivă dacă are grijă de ea însăşi.

Recomandă uleiul de măsline pentru o piele frumoasă

stanga
dreapta
3 shutterstock 1564594948 jpg jpeg

Cum are rădăcini mediteraneene, nu este o surpriză faptul că Sophia a susţinut uleiul de măsline virgin organic, presat la rece ca una dintre cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii. A fost predilecta uleiului de măsline folosit ca atare pentru a hidrata intens pielea, dar şi al cremelor şi loţiunilor pentru piele din care nu lipsea uleiul de măsline. De altel, acest tip de ulei este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante şi conţinutul de vitamina E.

Cum alungă cearcănele Sophia Loren

Deşi frumuseţea ei are legătură mai mult cu genele bună, poţi aplica şi tu trucurile ei de înfrumuseţare, cum este acela prin ea ea spunea „Arrivederci!‟ cearcănelor.

În timpul perioadei de glorie din anii '50 şi '60, actriţa zdrobea frunzele de mentă pentru a crea o pastă şi o aplica pe pielea de sub ochi pentru a îndepărta cearcănele. Judecând după cât de bine arată la vârsta sa înaintată, am putea spune că se bazează şi astăzi pe acest truc de înfrumuseţare. Pe lângă faptul că este un remediu natural, nici nu costă prea mult. 30 de grame de frunze de mentă proaspete se găsesc la preţul de 5 lei, maxim 7 lei. Ai nevoie de câteva frunze, cât să formezi un strat subţire sub ochi. Umiditatea frunzelor ajută la formarea unei texturi de pastă în timp ce le zdrobeşti.

FOTO: ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg